Το Σύστημα της μεταπολιτεύσεως θέτει πυρ στις Ρίζες του ελληνικού Έθνους: Να μην τους το επιτρέψουμε!

Έλληνες  14/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας, Κτηνίατρος, Στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ

  Το παρόν γράφεται ενώ μαίνεται η πύρινη λαίλαπα σε Εύβοια και Αρκαδία. Το ύποπτα ανίκανο καθεστώς Μητσοτάκη παρακολουθεί την πατρώα γη να παραδίδεται στις αδηφάγες ορέξεις του πυρός, προς μεγάλη τέρψη του πολιτικοοικονομικού κυκλώματος της λεγόμενης πράσινης αναπτύξεως. Σχεδόν ένα εκατομμύριο στρέμματα δασικής γης μετατράπηκαν σε στάχτη, δεκάδες χιλιάδες αθώα ζωάκια βρήκαν φρικτό θάνατο, εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφοι καταστράφηκαν οικονομικώς κι ένας εθελοντής πυροσβέστης είχε τραγικό τέλος. Παραίτηση ουδεμία! Και πώς να γινόταν αλλιώς; Το μεταπολιτευτικό Σύστημα ανέκαθεν στελεχωνόταν από ανεύθυνους υπεύθυνους, άνευ ίχνος συνειδήσεως και αξιοπρέπειας.

  Ανάμεσα στον καταιγισμό κακών ειδήσεων, ειδήσεων μαχαιριά στις καρδιές όλων μας, ξεχώρισα μια είδηση με σημειολογικό χαρακτήρα. Μία ελιά, 2500 ετών, στις Ροβιές της Ευβοίας, ένα Μνημείο της Φύσεως, θυσιάστηκε στον βωμό του Θεού της ανικανότητας του Μητσοτάκη και της παρέας του. Της ύποπτης ανικανότητας του Μητσοτάκη και της παρέας του, όπως κατήγγειλαν οι κάτοικοι και οι τοπικοί άρχοντες του νησιού. Το ευλογημένο δένδρο της ελληνικής γαίας είχε καταφέρει να σταθεί όρθιο απέναντι σε όλους τους κατακτητές. Η πράος ελιά δέσποζε ανάμεσα στα άλλα δένδρα βλέποντας τις γενιές των Ελλήνων να έρχονται και να φεύγουν. Ώσπου το ελληνόφωνο καθεστώς Μητσοτάκη, τελευταίος κρίκος της αλύσου  του σάπιου μεταπολιτευτικού Συστήματος, ανεφώνησε ότι «Η Εύβοια κείται μακράν», όπως είχε αναφωνήσει ο πρώτος κρίκος της αλύσου, το καθεστώς Καραμανλή, 47 χρόνια πριν, με θύμα τότε την νήσο της Αφροδίτης. Ό,τι σεβάστηκαν οι αλλοεθνείς βάρβαροι, δεν σεβάστηκαν οι ελληνόφωνοι βάρβαροι του Μητσοτάκη.

  Θυμάστε την ρήση του Χένρι Κίσινγκερ; Την διαψευσθείσα πλειστάκις, αλλά εφαρμοσθείσα μυριάκις  από τον Ιούλιο του 1974; «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι΄ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας ενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή». Η Ιερά Εξέταση της νέας εποχής, τα ellinika hoaxes, αν είχαν την δυνατότητα ίσως με έθεταν εντός μίας  πολιτικά ορθής  φωτιάς προς παραδειγματισμό για την διασπορά ανυπόστατων φημών προερχομένων εκ συνωμοσιολογικών κύκλων. Η Αλήθεια, όμως, είναι μία και θα λέγεται με κάθε κόστος. Είτε ο ηθικός αυτουργός της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο είπε τα άνωθεν λόγια, είτε όχι, η ουσία τους βρίσκει καθημερινή εφαρμογή στην ζωή μας.

  Το Σύστημα και οι κρυφοί ταγοί του, από την εποχή της μεταπολιτεύσεως αδιάκοπα, άοκνα, υπομονετικά, θέτουν πυρ στις Ρίζες του ελληνικού Έθνους! Λίγοι γνωρίζουν ότι ο προδότης του Κυπριακού Ελληνισμού και ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής, είχε επιχειρήσει την εποχή της παντοδυναμίας του να επιβάλει το λατινικό αλφάβητο στην θέση του ελληνικού! Η  φυλετική, η γλωσσική , η θρησκευτική, η ηθική, η φυτική, όλων των ειδών οι Ρίζες πρέπει να καούν. Η εντολή είναι σαφής. Και δεν είναι πρόσφατη. Απλά, σήμερα θεωρούν οι υπηρέτες της παγκοσμιοποιήσεως πως ήγγικεν η ώρα της τελικής εφόδου κατά των Αξιών της Παλαιάς Εποχής. Επίθεση στην φυλετική ρίζα με την εισβολή εκατομμυρίων αλλοδαπών εξ Αφρικής και Ασίας. Επίθεση στην γλωσσική Ρίζα με την άρνηση εκμαθήσεως της θείας Αρχαίας μας γλώσσας, αλλά με επιβολή εκμαθήσεως της αγγλικής από το νηπιαγωγείο. Επίθεση στην θρησκευτική Ρίζα με την ανέγερση τζαμιών για την εξυπηρέτηση των θρησκευτικών αναγκών των λαθρομεταναστών. Επίθεση στην ηθική Ρίζα με την θέσπιση νόμων κατά της οικογενειακής συνοχής. Επίθεση στην φυτική Ρίζα με την παράδοση της ιεράς ελληνικής φύσεως στις διαθέσεις των φλογών.

  Δίχως Ρίζες δεν υπάρχει Ζωή, δεν υπάρχει Μέλλον, υπάρχει μόνο υποταγή. Ο θεωρητικός της Μεγάλης Επανεκκινήσεως (Great Reset) Κλάους Σουάμπ έχει δηλώσει ότι ένας από τους στόχους της μετά του κοροναιού εποχής αποτελεί η σταδιακή εξάλειψη της ατομικής ιδιοκτησίας. Ο λόγος είναι απλός. Επιθυμούν, αυτός και οι όμοιοί του, την δημιουργία νομάδων. Δίχως σημεία αναφοράς. Νομάδες δίχως το αίσθημα του ανήκειν. Νομάδες, στους οποίους θα επιτρέπεται μόνο να καταναλώνουν, όσο βεβαίως το Σύστημα θα κρίνει σκόπιμο. Νομάδες, δίχως πίστη, δίχως όραμα, δίχως αξίες. Ταπεινοί υπήκοοι-σκλάβοι της διεθνούς πλουτοκρατίας και των πάσης φύσεως επιτροπών των «ειδικών», πάροικοι των πνευματικών ερήμων των μεγαλουπόλεων.

  Η πατρίδα μας τελεί υπό τον έλεγχο μιας άτυπης συγκυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα. Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως τηρεί ένοχη σιωπή για τα μέχρι τούδε πεπραγμένα του καθεστώτος Μητσοτάκη. Τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως φωνασκούν, αλλά δεν πράττουν. Απέναντι όλων αυτών, εναντίον του Συστήματος, ελληνοπρεπές, αντισυστημικό και ανεξάρτητο ίσταται το Κίνημα των ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο Ιδρυτής του, Ηλίας Κασιδιάρης, ο αδίκως έγκλειστος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού μετά την παρωδία δίκης στο Εφετείο Αθηνών, σπέρνει τον τρόμο στις καρδιές των υπηρετών της νέας τάξεως πραγμάτων και ελπίδα στις καρδιές των Ελλήνων. Ήδη το Νομικό Τμήμα του Κινήματός μας έχει λάβει εντολή για την άσκηση μηνύσεως κατά του Μητσοτάκη και παντός υπευθύνου για τις πρόσφατες καταστρεπτικές πυρκαγιές. Αυτό αποδεικνύει ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν περιοριζόμαστε σε ανέξοδες και αδιέξοδες αντιπολιτευτικές κορώνες για το ψηφοθηρικό θεαθήναι. Επιζητούμε την πολυπόθητη Κάθαρση, την έλευση της Νεμέσεως στην αιμορραγούσα πατρίδα μας. Αποστολή τους η καύση των Ριζών και η εξάλειψη του ελληνικού Έθνους, αποστολή μας η προάσπιση του Έθνους, η εφαρμογή των νόμων και η απόδοση ευθυνών σε εκείνους που έχουν τελέσει αδικήματα. Αναγνώστρια και αναγνώστη του παρόντος, εάν δεν επιθυμείς να ζήσετε, εσύ και οι απόγονοί σου, στο δυστοπικό μέλλον της νέας εποχής αγωνίσου μαζί μας για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης