Το όραμά μας, το όραμα των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Έλληνες  21/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την ίδρυσή του, από τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Μάιο του 2020 το κίνημά μας είχε ως άξονες της πολιτικής του δυο πολύ σημαντικά πράγματα: Αφενός την αφύπνιση των συμπατριωτών μας, ξεγυμνώνοντας τα ολέθρια λάθη της μεταπολίτευσης (μνημόνια, λαθρομετανάστευση, διαχείριση πανδημίας) με ώριμο και σοβαρό λόγο, αντιπροτείνοντας ουσιαστικές και υλοποιήσιμες λύσεις και αφετέρου την ενεργοποίηση του πιο ενεργού κομματιού της ελληνικής κοινωνίας, της μαχητικής νεολαίας μας.

Καταφέραμε -παρά τα όσα εμπόδια βάζει το σύστημα εξουσίας- και τα δυο, πάραυτα έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε. Δεν είναι τυχαίο, ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχουν ξεφυτρώσει ένα σωρό κομματίδια, τα οποία μοναδικό στόχο έχουν τον κατακερματισμό του πατριωτικού χώρου. Όλοι εμείς, που συνταχθήκαμε από την πρώτη στιγμή στον ανένδοτο αγώνα υπέρ πίστεως και πατρίδος, δεν το κάναμε για τον ευκαιριακό πλουτισμό ή για τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε νέοι, οικογενειάρχες, εργαζόμενοι της γενιάς των 700 ευρώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε, είτε εντός είτε εκτός βουλής. Ο αγώνας μας γίνεται περί αρετής και όχι περί χρημάτων.

Και ποιος μπορεί να το εγγυηθεί αυτό; Μα φυσικά ο ίδιος ο Ιδρυτής μας, Ηλίας Κασιδιάρης, που πληρώνει με την ελευθερία του το τίμημα της αλήθειας, την οποία υπηρέτησε απαρέγκλιτα επί 7 συναπτά έτη, βάζοντάς τα με ένα σάπιο σύστημα πολιτικής και μιντιακής εξουσίας. Δεν είναι εύκολη η μάχη και το γνωρίζουμε άπαντες. Μην περιμένετε να μας δείτε καλεσμένους σε κάποιο τηλεοπτικό παράθυρο ή να δείτε κάποιο άρθρο μας στις συστημικές ιστοσελίδες. Ο πολιτικός μας λόγος βρίσκεται στην καθημερινότητα, στην κοινωνία, ανάμεσά σας, εκεί που χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού!

Είμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ και υπηρετούμε την πατρίδα. Το μοναδικό κίνημα (τόσο από τα εντός, όσο και από τα εκτός βουλής) που έδωσε το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις κατά της υποχρεωτικότητας και σε όλα τα εθνικά προσκλητήρια, με πολυπληθή παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα! Έχουμε κάνει δημόσιες παρεμβάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν σήμερα τον Έλληνα και βεβαίως είμαστε η μοναδική αντισυστημική φωνή αντιπολίτευσης.

Μια φωνή βαθιά ελληνική, που ακούει το κάλεσμα του πεπρωμένου για πραγματική ελευθερία, ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη. Το πολιτικό κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο YouTube είναι μακράν το δημοφιλέστερο στην χώρα μας, η ιστοσελίδα μας είναι με διαφορά πρώτη στις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού και όλες οι συστημικές δημοσκοπήσεις δεν μπορούν πλέον να κρύψουν την δυναμική μας. Η αρχή έγινε και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τόσο περισσότερο θα εντείνεται ο πόλεμος εναντίον μας. Σε αυτό το σημείο, στην πιο κρίσιμη καμπή για το μέλλον της πατρίδας σας καλούμε να γίνεται συμμέτοχοι για την σωτηρία της:

Διαδώστε παντού την σελίδα μας, με τις θέσεις και το πλήρες Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα.

Εγγραφείτε μέλη για έχετε πρόσβαση σε ενημερωτικό υλικό (φυλλάδια, τρικάκια, κτλ)

Και τέλος, γίνετε εσείς κοινωνοί της αλήθειας στους γύρω σας, αφού μόνο έτσι θα αρθεί ο αποκλεισμός που μας έχουν επιβάλλει. Κανένας δεν μπορεί να σβήσει την φλόγα από τις καρδιές των συμπατριωτών μας, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να την δυναμώσουμε!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης