Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας: Η μεγάλη αγκαλιά του Μπακογιάννη στον μισέλληνα Ιμάμογλου

Έλληνες  22/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, ως επίσημος προσκεκλημένος του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Αγκαλιές, φιλιά, φαγητά… και τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης να χαϊδεύουν τα αυτιά του μεγάλου… Δημάρχου. Πάμε να δούμε, όμως, μερικά ζητήματα, ασήμαντα για τα «πετσωμένα» ΜΜΕ, σημαντικά για κάθε Έλληνα!

Είναι γνήσιο τέκνο του Κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος CHP. Για τον Ιμάμογλου ο Κεμάλ είναι το πρότυπο που εμπνέει την  δική του παρουσία στην πολιτική. Μαζί με την Ακσενέρ πρωτοστάτησε στην ονοματοδοσία πάρκου στην Κωνσταντινούπολη προς τιμήν του Τούρκου ποιητή και συγγραφέα, Χουσεϊν Νιχάλ Ατσίζ, αυτού που ενέπνευσε τις ομάδες των Γκρίζων Λύκων.

Ο παππούς του έλαβε τιμητικό τίτλο από τον ίδιο τον Κεμάλ για τη δράση του κατά των Ελλήνων στη Μικρά Ασία. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην Άλωση της Πόλης λέγοντας πως ο Μωάμεθ ο Πορθητής είναι το νεανικό του πρότυπο και αιώνιο τουρκικό.

Συνοψίζοντας τις άκρως προκλητικές θέσεις του Ιμάμογλου:  Α) Η Αγία Σοφία είναι τζαμί στη συνείδησή μου από το 1453. Β) Η σκέψη του Ατατούρκ είναι ο φάρος και ο οδηγός μου στην πολιτική. Γ) Τα αδέλφια μας οι Αζέροι ελευθέρωσαν τα εδάφη τους. Δ) Η μεγαλύτερη τιμή που αισθάνθηκα ήταν όταν υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία στην Κύπρο (στα Κατεχόμενα). Ε) Ο Ιμάμογλου κάνει το  σήμα των Γκρίζων Λύκων σε συγκέντρωση. ΣΤ) Ο Ιμάμογλου ενώπιον του πορτρέτου του Μωάμεθ του Πορθητή για το οποίο πλήρωσε 2 εκατομμύρια δολάρια για να φτιαχτεί.

Ο Μπακογιάννης, ως άξιος συνεχιστής των Μητσοτάκη, Δένδια και της Ντόρας, αγκαλιάζει τον Ιμάμογλου. Ντροπή και αίσχος αισθάνεται κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας. Ντροπή! Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης