Τρόμος στο σύστημα για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ – Προσπαθούν να μας φιμώσουν με κάθε τρόπο, αλλά αποτυγχάνουν (Βίντεο)

Έλληνες  03/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μαρία Μπίλλη: Φόβος και τρόμος το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και η τεράστια απήχηση των θέσεών του στην Ελληνική κοινωνία όπως διαφαίνεται από την επίθεση της Πρόεδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Ντόκου κατά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή τη φορά κατά την 10η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας!

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας έχοντας ως στόχο την φίμωση των ΕΛΛΗΝΩΝ, απείλησε με αποκλεισμό από τα καθήκοντα, τις παρεμβάσεις και τις δράσεις της την Περιφερειακή Σύμβουλο Θεσσαλίας κ. Μαρία Μπίλλη για την συνεχιζόμενη αναφορά της στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και στον Ιδρυτή του κ. Ηλία Κασιδιάρη.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι το σύνολο των κομμάτων που είναι υπαίτια για την δυσχερέστατη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ελληνικός Λαός τρέμει κυριολεκτικά και μόνο στην ιδέα ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπαίνουν στη Βουλή και η Ελληνική κοινωνία αφυπνίζεται.

Κατά την ίδια συνεδρίαση άλλωστε επιχειρήθηκε εκ νέου η αναγνώριση μέσω της αναφοράς στο ψευδεπίγραφο όνομα των Σκοπίων με αφορμή την διοργάνωση Διεθνών Αθλητικών Εκδηλώσεων Παίδων και τη συμμετοχή αθλητών από τα Σκόπια.
Πάγια και κατηγορηματική είναι η θέση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ κατά της καταγέλαστης συμφωνίας των Πρεσπών η οποία αναγνώρισε γλώσσα και ταυτότητα στο μόρφωμα των Σκοπίων εμπαίζοντας τον Ελληνικό Λαό και υφαρπάζοντας την ψήφο του.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αρνούνται να συναινέσουν σε οποιαδήποτε έμμεση αναγνώριση των Σκοπίων με τον ιερό όρο "Μακεδονία" και το ίδιο έπραξε σθεναρά η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και μέλος του Πανελληνίου Συμβουλίου των Ελλήνων, Μαρία Μπίλλη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης