Υπέρ και του εποικισμού της χώρας ο Στυλιανίδης!

Έλληνες  08/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ήδη γράψαμε για τον ρόλο Στυλιανίδη και τον χρηματισμό του για προπαγάνδα υπέρ του «ΝΑΙ» στο ανθελληνικό Σχέδιο Ανάν. Και να ήταν μόνο αυτό; Ο Στυλιανίδης – ήδη από το 2017 – παρουσίαζε το πρόγραμμα «Εστία» που δίνει χρήματα και διαμονή σε σπίτια στους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος τα αστικά κέντρα εποικίζονται στην κυριολεξία από Ασιάτες και Αφρικανούς μετανάστες.

«Το πρόγραμμα ESTIA, για την υποστήριξη των προσφύγων στην Ελλάδα μέσω της στέγασής τους σε διαμερίσματα και της παροχής προπληρωμένων καρτών, το οποίο χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διαμέσου της Διεύθυνσης Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Πολιτικής Προστασίας (DG ECHO), παρουσιάστηκε σήμερα στην Αθήνα από τους επιτρόπους Χρήστο Στυλιανίδη και Δημήτρη Αβραμόπουλο, και τον υπουργό Μεταναστευτική Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα. Μέσω του προγράμματος παρέχεται βοήθεια στους πρόσφυγες και στις οικογένειές τους για την ενοικίαση καταλυμάτων στις αστικές περιοχές, καθώς και χρηματική βοήθεια», είναι το ρεπορτάζ του 2017 που διαβάζουμε σε όλες τις συστημικές εφημερίδες.

Και να ήταν μόνο ο Στυλιανίδης; Ως αυτόκλητος υπερασπιστής του νέου υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη, εμφανίστηκε ο προερχόμενος από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη (αυτό το εργοστάσιο παραγωγής Νεοδημοκρατών), υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Το γιατί ένιωσε την έντονη ανάγκη να τον υπερασπιστεί και μέσα στη Βουλή, είναι κάτι που μόνο ο ίδιος γνωρίζει… Μάλλον μερικά σπίτια, ένα τζιπ και οι φουσκωμένοι λογαριασμοί στις τράπεζες είναι το όνειρο που ζει ο Βορίδης, αυτό που οραματιζόταν από νέος. Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία.. Είναι το καλό παιδί του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το βαρέλι για τη Νέα Δημοκρατία δεν έχει πάτο. Το ζήτημα είναι πότε θα καταλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι έχει γελοιοποιηθεί πλήρως στην κοινωνία και δεν αλλάζει η εικόνα του όσο και να καθυστερεί τις εκλογές.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης