Υποταγή Μπογδάνου στα Σκόπια

Έλληνες  23/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Γιάννης Δημητροκάλλης

Είναι αναμφισβήτητο ότι ο κυνισμός των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας είναι αξεπέραστος. Έτσι, νέο χτύπημα είχαμε από τον βουλευτή της, Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Έναν βουλευτή που θέλουν να παρουσιάζουν ως «πατριώτη» και ως οντότητα της λεγόμενης «δεξιάς» πτέρυγας. Βλέπετε, είναι και αυτός μέρος μιας χρήσιμης συνιστώσας που έχει το κυβερνών κόμμα. Τί είπε για τα νομοσχέδια με τα Σκόπια, που η Νέα Δημοκρατία επίτηδες αργεί;

"Αν οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν λέγονται «Μακεδονία» αλλά -ακόμα και βάσει αυτής της συμφωνίας την οποία πολλοί θεωρούμε μη ωφέλιμη, όμως τέλος πάντων είναι μια διεθνής συμφωνία που η χώρα πρέπει να σεβαστεί ειδικά με την Τουρκία απέναντι - λέγονται Βόρεια Μακεδονία- τότε ίσως και εμείς δεν πρέπει να βιαστούμε να φέρουμε προς κύρωση τα συγκεκριμένα μνημόνια στη βουλή. Η προσωπική μου γνώμη θα ήταν να μην έρθουν και καθόλου σε αυτήν την κοινοβουλευτική θητεία" είπε συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος.

Ο Μπογδάνος δηλαδή σέβεται τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και αποκαλεί τα Σκόπια με τον γνωστό, ανθελληνικό και προδοτικό προσδιορισμό. Ζητά να αργήσουν να έρθουν τα νομοσχέδια προφανώς γιατί θα πειστεί και ο πιο αδαής ότι η μοναδική συνέχεια που έχει το κράτος της Μεταπολίτευσης είναι στην προδοσία της Μακεδονίας μας! Ζητά μάλιστα, με τη μορφή ευχής, να μην έρθουν και καθόλου – αν γίνεται -  στην τωρινή θητεία της κυβέρνησης, προφανώς γιατί η αλήθεια δεν αργεί να δει το φως της δημοσιότητας. Η συγκεκριμένη δήλωση αφορά μόνο την προσπάθεια της κυβέρνησης να καθυστερήσει όσο μπορεί την ψήφιση των νομοσχεδίων και να τα περάσει στην καρδιά του καλοκαιριού, μήπως και γλυτώσει την κατακραυγή. Προσπαθούν βγάζοντας δύο – τρεις βουλευτές τους να φανούν ως πατριώτες, ξεχνώντας ότι ΚΑΙ στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών τους ζηλεύει ακόμα και ο Κοτζιάς.

Επαναλαμβάνουμε για το εμπεδώσουν οι πολιτικοί απατεώνες της ροζ αριστεράς, του γαλάζιου ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά των διαφόρων αλοιφών, ότι:

  • Τα Σκόπια είναι Σκόπια και η Μακεδονία μία και μόνο ελληνική!
  • Το εθνικό κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» απαιτεί και αγωνίζεται για την ακύρωση της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών! Είναι κάτι που βρίσκει σύμφωνο σύσσωμο τον ελληνικό λαό!

Από τα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στους ηρωικούς αγωνιστές του Βάλτου των Γιαννιτσών, ως τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια της εποχής μας, ο αγώνας για τη Μακεδονία μας συνεχίζεται…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης