Χέρι-χέρι ΝΔ και ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος – Τρέμουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  22/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κήρυξαν πόλεμο κατά του Χαράλαμπου Γιώτη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος. Χούντα Μητσοτάκη και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Απίστευτες καταστάσεις στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος.

1ον απαγόρευσαν την είσοδο του περιφερειακού συμβούλου, Χαράλαμπου Γιώτη, στην συνεδρίαση ακόμα και με την επίδειξη μοριακού τεστ, εκβιάζοντάς τον για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

2ον μετά τη σκληρή κριτική που άσκησε ο Χαράλαμπος Γιώτης στον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό – κουμπάρο και διάδοχο του ανεκδιήγητου Κώστα Μπακογιάννη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος - για τα εγκλήματα και της βιβλικές καταστροφές στην Εύβοια, η Νέα Δημοκρατία με μπροστάρη και συνεργάτη το κομμουνιστικό κόμμα και όλες τις υπόλοιπες αριστερές παρατάξεις, έκανε αήθη και συκοφαντική επίθεση στον Χαράλαμπο Γιώτη και για δεύτερη φορά, μέσα σε μερικούς μήνες, ζήτησε με ψήφισμα όλων των παρατάξεων την διαγραφή και αποπομπή του περιφερειακού συμβούλου.

Ο Χαράλαμπος Γιώτης ήταν ο μόνος που άσκησε σκληρή κριτική και ζήτησε την παραίτηση του περιφερειάρχη  Σπανού. Είναι ο μόνος που τολμά να ασκεί κριτική και να μην γονατίζει μπροστά στο ολοκληρωτικό καθεστώς και στη τρομοκρατία που ασκούν οι αυλικοί του Μητσοτάκη!

Τα 2 βίντεο που θα σας αφήσουν άφωνους:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης