Χρήστος Θανάσαινας: «Ο Λόγος που εντάχθηκα στους ΈΛΛΗΝΕΣ, είναι επειδή αντιπροσωπεύουν την Αλήθεια και το Εθνικό Μέλλον»

Έλληνες  12/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Oι ΈΛΛΗΝΕΣ ανακοινώνουν την προσχώρηση στο Κίνημά μας του κου  Χρήστου Θανάσαινα. Ο κ. Χρήστος Θανάσαινας, είναι έγγαμος, πατέρας 2 τέκνων και επιστημονικός διευθυντής στην FORLIFE CLINIC. Έχει εξειδικευθεί σε θέματα διατροφής ΑΜΕΑ καθώς και σε Ιατρικό, Πολιτικό και Διεθνές μάρκετινγκ επιχειρήσεων. Είναι επίσης Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Focus FM 103,6. Το Εθνικό Κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και εύχεται συνεχείς και παραγωγικούς αγώνες για την πατρίδα.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά: «Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ενεργά με την πολιτική διότι πιστεύω πως η πολιτική μπορεί να γίνει και διαφορετικά απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει: να μιλήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και να μην διστάσουμε να υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Θέλω να είμαι η φωνή των νέων ανθρώπων στο  Εθνικό Κοινοβούλιο ή στο Ευρωκοινοβούλιο και όλων των Ελλήνων που ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Με τη στήριξη των πολιτών, θα αγωνιστώ για να κερδίσει η Ελλάδα, τη θέση που της αξίζει σε μια ελεύθερη Ευρώπη. Ο Λόγος που εντάχθηκα στους Έλληνες είναι επειδή αντιπροσωπεύουν την Αλήθεια και το Εθνικο Μέλλον. Είναι το Μοναδικό Αντισυστημικό Κόμμα με έναν Ιδρυτή, πραγματικά ηγετική προσωπικότητα.»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης