201 χρόνια από την ημέρα που οι Έλληνες επαναστάτησαν ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία

Έλληνες  25/03/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μήνυμά της η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρία Μπίλλη, με αφορμή τη σημερινή Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου αναφέρει τα εξής:

201 χρόνια από την ημέρα που οι Έλληνες επαναστάτησαν ενάντια στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και την σκλαβιά αιώνων, 201 χρόνια από τότε που το υπόδουλο Γένος πήρε την απόφαση να αγωνισθεί μέχρις εσχάτων για την ελευθερία του, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός στην παρούσα χρονική συγκυρία είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.

Η Ελλάς, ύστερα από μία βαρύτατη οικονομική ύφεση και με το μεταναστευτικό πρόβλημα να απειλεί με αλλοίωση τον εθνικό της ιστό, με την παγκόσμια υγειονομική κρίση και τις τραγικές της συνέπειες στην Ελληνική κοινωνία, έρχεται τώρα αντιμέτωπη με νέα δεινά ως απότοκο της άφρονος πολιτικής της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να εμπλέξει την χώρα στην Ουκρανική κρίση θέτοντας σε κίνδυνο την  Εθνική της υπόσταση.

Η Εθνεγερσία του 1821, το αίμα των Αγωνιστών του Έθνους σε όλη την ιστορική διαχρονία δεν συνέτισε την τωρινή Κυβέρνηση να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού την ανάγκη επιβίωσης του Έθνους στην παρούσα χρονική συγκυρία. Η Αναθεωρητική Τουρκία απειλεί την εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, κατέχει την Κύπρο μας 48 χρόνια περιφρονώντας τις αποφάσεις του ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο, θέτοντας εκβιαστικά θέματα συνεκμετάλλευσης των φυσικών μας πόρων εις βάρος της εθνικής μας οικονομίας. Η Ελληνική Κυβέρνηση όμως, αντί να προασπίσει την χώρα στις κρίσιμες αυτές στιγμές, εξοπλίζει στρατιωτικά μία άλλη χώρα έναντι μίας υπερδύναμης με τις συνέπειες της επικίνδυνης αυτής πολιτικής να τις αντιλαμβάνεται ήδη ο Ελληνικός Λαός.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και Στέλεχος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης, απαιτώ εγρήγορση και ασφάλεια στην περιοχή με ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, υμνώ τα αγαθά της ειρήνης, αλλά δηλώνω πως είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής, όπως έπραξαν και οι Αγωνιστές του 1821.

Μαρία Μπίλλη,

Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Περιφερειακή  Σύμβουλος Θεσσαλίας

https://www.pineiosnews.gr/2022/03/24/billi-201-chronia-apo-tin-imera-pou-oi-ellines-epanastatisan-enantia-stin-othomaniki-aftokratoria/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης