Απέναντι στα στημένα αναχώματα του συστήματος

Έλληνες  25/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στις 4 Ιουνίου του 2020 ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε το όνομα του κινήματος μας. Eνός αληθινά γνήσιου πατριωτικού κινήματος, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του είχε ως στόχο να ενώσει όλους τους Έλληνες που αγαπούν αυτόν τον ευλογημένο από το Θεό τόπο , σε έναν αγώνα απέναντι σε ένα αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τον λαό μας στην απόλυτη φτώχεια, εξαθλίωση και την πατρίδα μας στην ύψιστη παρακμή της νεότερης ιστορίας της.

Αμέσως χιλιάδες συμπατριώτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ηλία Κασιδιάρη, πυκνώνοντας τις τάξεις των Ελλήνων για την Πατρίδα. Λίγες εβδομάδες μετά την εξαγγελία ίδρυσης του κόμματος, χιλιάδες Έλληνες κυρίως νέοι που αποτελούν και τον ανθό της ελληνικής κοινωνίας κατέκλυζαν το κέντρο της Αθήνας , περνώντας το μήνυμα ότι ένας γνήσιος πατριωτικός φορέας βγαίνει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα αναπτύξαμε δυναμική εισόδου στη Βουλή, που είναι και ο πρώτος μας αντικειμενικός πολιτικός σκοπός. Η εξέλιξη αυτή τρομοκράτησε τους πολιτικούς μας αντιπάλους, διότι διέκριναν τον κίνδυνο να έρθουν ενώπιον ενός πραγματικά αντισυστημικού κινήματος, το οποίο πολύ σύντομα και μέσα στο κοινοβούλιο θα εκφράσει δυναμική φωνή αντίστασης, απέναντι στα εθνομηδενιστικά σχέδια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.

Για να περιοριστεί η δυναμική του κόμματος μας ,το σύστημα είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει αναχώματα. Κόμματα δηλαδή που θα λένε ότι είναι πατριωτικά και αντισυστημικά, στην πραγματικότητα όμως θα αποτελούν την κρίσιμη εφεδρεία του συστήματος, ενάντια στο μόνο αληθινό πατριωτικό κίνημα που είναι οι Έλληνες για την Πατρίδα. Η μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι ο ηγέτης και ιδρυτής του Κινήματος μας αυτή τη στιγμή, βρίσκεται χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος του στις φυλακές Δομοκού. Μόνο και μόνο επειδή δεν δέχτηκε να συμβιβαστεί με ένα πολιτικό κατεστημένο σήψης και διαφθοράς. Μόνο και μόνο επειδή αγωνίζεται κόντρα στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Μόνο και μόνο επειδή δεν δίστασε να καταγγείλει την σπάταλη στα δημόσια ταμεία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την μήνυση εναντίον του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη για το σκάνδαλο του μεγάλου περιπάτου.

Ένα τέτοιο ανάχωμα του συστήματος, που δυστυχώς σήμερα βρίσκεται στο ελληνικό κοινοβούλιο είναι η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. Ενός κόμματος που είναι σχεδόν 2 χρόνια μέσα στην ελληνική βουλή και η αντιπολίτευση που διεξάγει είναι τραγική ως ανύπαρκτη. Ενός κόμματος που σύμφωνα με τον Πρόεδρό του , δεν είναι προδότες όσοι ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών. Για τον κύριο Βελόπουλο λοιπόν η παράδοση του Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς δεν είναι προδοσία αλλά απλά ένα Λάθος. Όπως ένα απλό λάθος ήταν, που ψήφισε μνημόνιο το 2011 και στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Τα λάθη αυτά ίσως να τον βοηθούν στο να απολαμβάνει καθημερινά προβολή από τα ΜΜΕ, τα ίδια ΜΜΕ που πανηγύρισαν για την καταδίκη του Ηλία Κασιδιάρη, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσει και η ανοδική πορεία των Ελλήνων για την Πατρίδα . Έκαναν τεράστιο λάθος. Σε λίγο χρονικό διάστημα , οι Έλληνες για την Πατρίδα θα είναι όπως είπε και ο Ηλίας Κασιδιάρης το γνήσιο κραταιό εθνικό κόμμα που όλοι ονειρευόμαστε Θα δώσουμε δυναμικά το παρών στις επόμενες εκλογές διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδο μας στη βουλή. Για να εκφράσουμε τον αληθινό πατριωτισμό των Ελλήνων. Αυτό που δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ τα στημένα αναχώματα του συστήματος.

ΑΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης