Με αγκαλιές και φιλιά απάντησε ο Δένδιας στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας

Έλληνες  01/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ιδιωτική χαρακτηρίστηκε από την ελληνική κυβέρνηση η άκρως προκλητική επίσκεψη Τσαβούσογλου στην Ελλάδα και ειδικά στη Θράκη μας! Και όχι μόνο δεν σχολιάστηκε, πίσω από το προκάλυμμα της ιδιωτικότητας, αλλά ως υποτελείς τον υποδέχτηκαν με αγκαλιές και φιλιά. Με γεύματα και πολύ ωραίες φωτογραφίσεις. Φιλοξενία, όχι αστεία. Από την άλλη ο αγαπητός φίλος του Δένδια, Μεβλούτ, ζητάει ψιλοπράματα. Όχι τίποτα ιδιαίτερο.

- Να διαγράψουμε τη Γενοκτονία από την ιστορία!

 - Να δεχθούμε Τουρκική μειονότητα στη Θράκη και να προχωρήσουμε σε αποστρατικοποίηση όλων των νησιών του ανατολικού Αιγαίου!

 - Να μην ανακηρύξουμε ΑΟΖ στα 12 ναυτικά μίλια

- Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου

 - Συνομοσπονδία στην Κύπρο με έλεγχο και στις μη κατεχόμενες περιοχές!

- Δημιουργία, με βάση το νέο Ευρωπαϊκό σύμφωνο μετανάστευσης, κέντρων υποδοχής των παρανόμως εισελθόντων  στον Έβρο, στη  Λέσβο, στη Χίο, στη Σάμο, τη Λέρο και στην Κω!

Έπεσε και το τελευταίο προσωπείο απέναντι στους πραγματικούς στόχους κυβέρνησης και Τουρκίας. Οδηγούμαστε σε ακόμη έναν εξευτελισμό ως Έθνος. Φτάνει μια με την υποχωρητικότητα.

Ο ελληνικός λαός θα αντιδράσει στην προδοσία του Αιγαίου. Η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλους μετανάστες. Ο μοναδικός που θα μπορούσε να στηλώσει το ανάστημά του απέναντι στους Τούρκους και στις επιθετικές πολιτικές τους είναι μόνο ένας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης! Γι’ αυτό τον πολεμούν με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, αλλά δεν θα τους περάσει. Ο λαός καταλαβαίνει πλέον τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του και δυναμώνει το κίνημά μας συνεχώς!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης