Αίσχος: Κάνουν ΕΔΕ σε βάρος του Γιώργου Σπυρόπουλου για την επιστολή που απέστειλε στην Σακελλαροπούλου!

Έλληνες  28/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ξεκίνησε ΕΔΕ και κάλεσε σε απολογία τονΠεριφερειακό Σύμβουλο Κρήτης Γιώργο Σπυρόπουλο (ο οποίος είναι εν ενεργεία υπαξιωματικός της ΕΛΑΣ), λόγω της επιστολής που είχε αποστείλει στις αρχές Ιανουαρίου 2021 στην ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την οποία διαμαρτύρονταν για την μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου στη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς έξω από την Μητρόπολη Αθηνών και για την απομάκρυνση των κειμηλίων του 1821 από την βιβλιοθήκη του Προεδρικού Μεγάρου.

Παραθέτουμε την απολογία του Γιώργου Σπυρόπουλου, όπως δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα βετεράνοι ΖΗΤΑ

ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ (ΑΓΜΣ 248874) ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

Στην από την 11-1-2021 διαταγή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης ,περί πειθαρχικού δικαίου Αστυνομικού προσωπικού ,για την επιστολή μου προς την ΠτΔ ,έχω να σας απολογηθώ τα εξής: 

Ότι έγραψα στην επιστολή μου ,ούτε το παίρνω πίσω ,ούτε νοιώθω κάποια ενοχή γιατί το έγραψα,ούτε συγχωροχάρτι επιθυμώ,ούτε πιστεύω ότι πρόσβαλα τον θεσμό του ΠτΔ. 

Μετέφερα λοιπόν μέσω προσωπικού μου λογαριασμού σε Μεσο Κοινωνικής Δικτύωσης ,τα ερωτήματα πολιτών προς την ΠτΔ για την αφαίρεση από το γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας , συμβόλων του Έθνους, που όπως λέγεται αφαιρέθηκαν η μετακινήθηκαν μετά από δεκαετίες παρουσίας στο γραφείο όπου υπηρέτησε ,όπως υπηρέτησε ο κάθε ΠτΔ τον Ελληνικό λαό,είτε υπογράφοντας μνημόνια ,είτε υπογράφοντας αντεθνικές συνθήκες όπως αυτή των Πρεσπών,η δημιουργία Αιολικών πάρκων "υπό προϋποθέσεις" σε καμμένα ,και αναδασωτέες εκτάσεις! 

Εάν μέσα στα ερωτήματα μου , υπάρχουν ποινικές ευθύνες ,πολύ ευχαρίστως να οδηγηθώ ενώπιον της δικαιοσύνης!

Οτιδήποτε άλλη σκέψη ,και ερώτημα που βγήκε μέσα από την επιστολή μου οδηγηθεί σε τιμωρία μου ,θα είναι καταπάτηση της ελευθερίας του λόγου ,και έκφρασης!

Εξάλλου η επιστολή μου κάλυπτε και τα ερωτήματα χιλιάδων ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν ως Αιρετό του Ελληνικού λαού σε τρεις εκλογικές διαδικασίες από το 2014 και μετά! 

Επίσης δεν είδα την ίδια ευαισθησία να γίνει μια ΕΔΕ ,για την υπήκοο Ρωσίας που έσωσα από 8 Μποφώρ τρικυμία στην παραλία των Γουβών τον Αύγουστο του 2016 ,και ενώ είχε δημοσιοποιηθεί και σε ΜΜΕ! 

Αντιθέτως με καλείτε σε απολογία γιατί εξέφρασα τα παράπονα και τα ερωτήματα ,προς την ΠτΔ ! 

Όλοι οι πολίτες είμαστε μεταξύ μας ίσοι ,και Δημοκρατία σημαίνει,και η ακόμα επιστολή ,ενός απλού Αστυνομικού ,προς την ΠτΔ,και βεβαίως να εισακουστεί από την ίδια!

Στην ιστοσελίδα της ομάδας των βετεράνων της Ομάδας ΖΗΤΑ, παρατίθενται μάλιστα και ορισμένα εύλογα σχόλια-ερωτήματα για το επίμαχο θέμα:

"Οι αναγνώσεις της επιστολής ήταν εκατοντάδες χιλιάδες και δημοσιεύτηκε ακόμα και σε συστημικά site!

Ποια Δημοκρατία είναι αυτή η οποία στέλνει στο απόσπασμα ιδέες και ερωτήματα απέναντι στον πρώτο πολίτη της χώρας, από έναν ένστολο λειτουργό;

Εφόσον και οι δύο υπηρετούν τον Έλληνα πολίτη , έστω και από διαφορετικές πλευρές;

Αλήθεια τι φοβάστε;"

Το συμπέρασμα είναι ότι το πολιτικό κατεστημένο διώκει κάθε Έλληνα που αντιστέκεται στο πνεύμα αφελληνισμού της χώρας μας!

Είναι ξεκάθαρο ότι τους ενοχλεί η πατριωτική στάση του Γιώργου Σπυρόπουλου και το έργο το οποίο παράγει μέσα από την παρουσία του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι στο πλευρό του!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης