Εξισλαμισμός της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία: Χορός εκατομμυρίων ευρώ για το λαθρομεταναστευτικό!

Έλληνες  28/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δικαιωνόμαστε συνεχώς από τις εξελίξεις, όταν φωνάζουμε ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό μας μετατρέπουν βιαίως σε μειονότητα, δίνοντας συνεχώς δικαιώματα και προνόμια στους μετανάστες και φέρνοντας ακόμη περισσότερους.

Πριν από λίγους μήνες καταγγέλλαμε την εθνοκτόνο πολιτική της Νέας Δημοκρατίας: «Στις 17 Φεβρουαρίου, το Υπουργείο Μετανάστευσης προκήρυξε δημόσιο διαγωνισμό για τη "Σύναψη Συμφωνίας-Πλαίσιο για την Παροχή Υπηρεσιών παρασκευής, μεταφοράς και διανομής γευμάτων σε δομές φιλοξενίας πολιτών τρίτων χωρών ή ανιθαγενών που έχουν αιτηθεί διεθνή προστασία". Η σύμβαση αυτή θα έχει διάρκεια 4 ετών και το ύψος της (κρατηθείτε μην πέσετε) ανέρχεται στο ποσό των 102.959.200€ (πλέον του ανά τόπο παροχής της υπηρεσίας αναλογούντος ποσοστού Φ.Π.Α.) ανά έτος. Δηλαδή, για το σύνολο της τετραετίας, 411.836.800. Επιπλέον, στην Διακήρυξη του έργου αναφέρεται ότι η Αναθέτουσα Αρχή (δηλαδή το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου) διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει το ποσό της σύμβασης κατά 100%, εφόσον αυτό ήθελε κριθεί αναγκαίο...Τούτο σημαίνει ότι, δυνητικά, το συνολικό ποσό που θα διατεθεί μπορεί να ανέλθει σε 823.673.600 ευρώ! Στο κονδύλιο αυτό δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α., επομένως μαζί με τον ΦΠΑ υπερβαίνει κατά πολύ τα 900 εκατ. ευρώ.».

Μόλις προχθές το υπουργείο ανακοίνωσε «διεθνή διαγωνισμό» περίπου 500.000.000 ευρώ για την… παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης εγκαταστάσεων, για όλες τις εγκαταστάσεις του υπουργείου, υπηρεσία που ως τώρα προσέφεραν «διεθνείς οργανισμοί» και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που αμείβονταν γι’ αυτό αδρά από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα τα χρήματα αυτά θα τα δίνουν τα ευρωπαϊκά ταμεία για τη μετανάστευση στο υπουργείο, προκειμένου αυτό να τα μεταφέρει στον τραπεζικό λογαριασμό αυτού που θα κερδίσει τον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Μετανάστευσης: "Ο διαγωνισμός έχει τετραετή διάρκεια, όπως προβλέπεται στη νομοθεσία, ο ετήσιος προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 114 εκ. €, ενώ ο μέγιστος προϋπολογισμός του έργου δύναται να ανέλθει σε 456 εκ. € πλέον ΦΠΑ και δυνατότητα προαίρεσης έως 100%".

Το δικαίωμα προαίρεσης σημαίνει ότι το Υπουργείο έχει τη δυνατότητα να διπλασιάσει το ύψος της σύμβασης, οπότε το συνολικό ποσό μαζί με το ΦΠΑ θα υπερβαίνει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ για 4 χρόνια!!!

Ο χορός των εκατομμυρίων δεν σταματά όμως εκεί, αλλά συνεχίζει, αφού το απόγευμα της Τετάρτης ανακοινώθηκαν η μετάβαση της πλήρους εποπτείας του προγράμματος ένταξης όσων αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες Helios στο ελληνικό κράτος και η μετάβαση της χρηματοδότησής του από τα έκτακτα ευρωπαϊκά κονδύλια στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ESF), με διάρκεια τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Όλα δείχνουν προς μια κατάσταση «επιδότησης» υπέρ αυτών που έχουν ήδη μπει στη χώρα με σκοπό να μείνουν εδώ μόνο και μόνο για να συνεχιστεί η ροή του χρήματος από την Ε.Ε. Τα προγράμματα τύπου Helios, που τρέχουν άλλωστε στη χώρα μας, είναι πρωτοβουλίες εκ των Βρυξελλών, οι οποίες έχουν ως σκοπό να «πείσουν» όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνωρισμένους πρόσφυγες να παραμείνουν στην Ελλάδα αντί να συνεχίσουν το ταξίδι τους στις χώρες όπου αρχικά ήθελαν να μεταβούν.

Αυτό το οποίο άρχισε ως έκτακτο παγιώνεται ως ένας μηχανισμός ο οποίος σκοπό έχει να διαιωνίσει το πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα, χτίζοντας πάνω σε μια «ενταξιακή μυθολογία», η οποία επανειλημμένα έχει αποδειχθεί ότι δεν αντικατοπτρίζεται στην πραγματικότητα, αλλά είναι απλά μια ευκαιρία για κάποιους να «εισπράξουν» κονδύλια. Παγιώνεται, καθώς αποτελεί ατζέντα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την οποία καταγγέλλαμε από την ίδρυση του κόμματος και δικαιωνόμαστε καθημερινά.

Λιγότερα προνόμια για τους Έλληνες πολίτες, δουλειά σε συνθήκες δουλείας με το νέο εργατικό νόμο Χατζηδάκη, λεφτά και κονδύλια αφειδώς για το λαθρομεταναστευτικό. Η ισλαμοποίηση της χώρας προχώρα με ταχύτατους ρυθμούς από τον Μητσοτάκη και όσους τον περιτριγυρίζουν. Η μόνη εθνική επιλογή είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Η πραγματική αντίσταση στα ανθελληνικά τους σχέδια. Η φωνή της αλήθειας, του πατριωτισμού και του αγώνα υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης