Συνέντευξη σοκ Μητσοτάκη σε Bild: «Συζητάω με Μέρκελ την επιστροφή προσφύγων από τη Γερμανία στην Ελλάδα»!

Έλληνες  28/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο νέος ολετήρας της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Bild Live με θέα την Ακρόπολη, ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι αντί να εργάζεται για την απέλαση των αναρίθμητων αλλοδαπών που έχουν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μέρκελ προκειμένου δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισήλθαν στην ΕΕ μέσω Ελλάδας και σήμερα διαβιούν στην Γερμανία με το καθεστώς του πρόσφυγα, να επιστρέψουν στην χώρα μας και να εγκατασταθούν μόνιμα εδώ σε σπίτια που θα χτιστούν με δαπάνες της Γερμανικής Κυβέρνησης!

Το επίμαχο απόσπασμα:

"Paul Ronzheimer: Την προηγούμενη εβδομάδα η γερμανική κυβέρνηση σας προσέφερε κεφάλαια για να δεχτείτε πίσω πρόσφυγες από τη Γερμανία. Οικονομική βοήθεια. Θα δεχτείτε την προσφορά;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν είναι απλώς θέμα επιστροφής προσφύγων που έφτασαν στη Γερμανία περνώντας από την Ελλάδα. Θα ζητήσω από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να βοηθήσουν την Ελλάδα και τις άλλες νότιες χώρες στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Η Γερμανία έχει όντως αναλάβει το δικό της μερίδιο.

Paul Ronzheimer: Έγινε μια συγκεκριμένη προσφορά από τον Γερμανό Υπουργό Εσωτερικών Horst Seehofer, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πληρώσουμε αν η Ελλάδα δεχθεί τους πρόσφυγες.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αν η Γερμανία μπορέσει να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς, θα συζητήσω βεβαίως την προσφορά. Αλλά δεν μπορώ να προσφέρω στους πρόσφυγες κάτι που δεν μπορώ να προσφέρω στους έλληνες πολίτες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ως προς αυτό. Διότι έχουμε περιορισμένη δυνατότητα κοινωνικής στέγασης στην Ελλάδα".

Και εδώ ολόκληρη η συνέντευξη μεταφρασμένη στα ελληνικά.

Πρόκειται για μία συνταρακτική αποκάλυψη στην οποία προέβη ο «μπολιαστής» Μητσοτάκης, η οποία δυστυχώς μέχρι στιγμής έχει περάσει στα ψιλά! Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν παραβιάζει το Σύνταγμα μόνο με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, αλλά και με ένα άνευ προηγουμένου σχέδιο για μόνιμο εποικισμό της Ελλάδας με αλλοδαπούς προερχόμενους από χώρες της Ασίας και της Αφρικής και για ολοκληρωτική αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας!

Βλέπετε μάλιστα, πόσο ύπουλα περνάνε τις εθνοκτόνες πολιτικές τους. Μέσα από μία συνέντευξη, στην οποία ως πρώτο θέμα κυριαρχεί ο τουρισμός, η πρόσκληση για έλευση περισσότερων γερμανών τουριστών στην Ελλάδα κλπ.

Και μέσα σε όλα αυτά κάνει και την πρόσκληση για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών.

Συνέλληνες γρηγορείτε!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης