Αλήθεια, τι συμβαίνει με τα νομοσχέδια για τα Σκόπια;

Έλληνες  16/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μέσα στον ορυμαγδό πληροφοριών που πλασάρουν τα συστημικά ΜΜΕ και μέσα σε όλα τα προβλήματα που έχουν φορτώσει στον Έλληνα διαχρονικά οι κυβερνήσεις, είναι λογικό πολλές ειδήσεις – ακόμα και σημαντικές – να περνούν στα ψιλά ή να ξεχνιούνται. Όχι, όμως, από εμάς!

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας καθαρά μια διπρόσωπη στάση, απέναντι στην προδοσία της Μακεδονίας μας, έχει αναλάβει ένα φορτίο, το οποίο αποτελεί τη συνέχεια της συμφωνίας των Πρεσπών. Είναι το τελευταίο μέρος της συμφωνίας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά κοινοβουλευτικοί συντάκτες. Αφορά εκείνα τα περιβόητα νομοσχέδια για τα Σκόπια. Σε πρώτη φάση η Νέα Δημοκρατία ανέβαλε την ψήφισή τους μέσα στον φόβο νέας κατακραυγής. Σε δεύτερη, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να τα ψηφίσει εν κρυπτώ, καθώς έχει δεσμευτεί ότι αυτό πρέπει να γίνει μέχρι τον ερχόμενο Μάιο.

Φυσικά, για μία πατριωτική κυβέρνηση αυτός θα ήταν ένας λόγος καταγγελίας της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, την οποία παραβιάζουν συνεχώς οι Σκοπιανοί. Η Νέα Δημοκρατία, όμως, θα συνεχίσει το έργο του Τσίπρα, μιας και πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι είναι ο μπλε ΣΥΡΙΖΑ. Για εμάς η Μακεδονία και η προδοσία της είναι ζήτημα μεγίστης σημασίας και θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο απέναντι στην συναίνεση της συμφωνίας αυτής. Ας το καταλάβουν καλά και οι Νεοδημοκράτες!

Πάγια θέση του κινήματος και προσωπικά του Ηλία Κασιδιάρη, είναι η ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική βουλή, η καταγραφή όλων των παραβιάσεων της συμφωνία από τους Σκοπιανούς, η καταγγελία της σε όλα τα διεθνή φόρα και η ανάδειξη της ελληνικότητας της Μακεδονίας μας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης