Η παρηκμασμένη κοινωνία και αυτό που οραματιζόμαστε

Έλληνες  16/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Στις μέρες μας η συντριπτική πλειοψηφία των νέων, μιας και δεν έχουν γαλουχηθεί τόσο από τις οικογένειες τους αλλά και από τα σχολεία με αρετές όπως η φιλοπατρία, η αγάπη για τη θρησκεία, η αγάπη για τις παραδόσεις και τα έθιμα, αναμενόμενο τα παιδιά να μετατραπούν σε άβουλα και απαίδευτα όντα.

Μεγαλώνοντας με ένα κινητό στο χέρι πριν καλά καλά μάθουν να γράφουν, προσκολλημένα στη τηλεόραση όπου προωθεί τον εκφυλισμό και την παρακμή δεν μαθαίνουν πώς να είναι άνθρωποι με αξίες αλλά γίνονται έρμαια του υλισμού.

Κάποτε έβλεπες τους νέους και τις νέες να κυκλοφορούν με έναν σεβασμό και νιώθοντας ντροπή ακόμα και ένας ξένος μεγαλύτερης ηλικίας να τους δει να κάνουν κάτι κακό. Τουναντίον σήμερα τα παιδιά θεωρούν "μαγκιά" το να κυκλοφορούν από τα πρώτα εφηβικά χρόνια με ένα τσιγάρο στο στόμα και να υβρίζουν.

Δυστυχώς η "νέα τάξη πραγμάτων" αυτές τις κοινωνίες οραματίζεται. Κοινωνίες εξαρτημένες από τα ναρκωτικά, το ποτό, την τεχνολογία και τα υλικά αγαθά. Το έχουν αποδείξει όλοι του "δημοκρατικού" τόξου με όλα αυτά που έχουν ψηφίσει κατά καιρούς. Εμείς ως Έλληνες εθνικιστές θέλουμε κοινωνίες όπου τα παιδιά μας θα γαλουχούνται με αξίες και ιδανικά, με Ελληνοκεντρικό τρόπο σκέψης, με σεβασμό στη θρησκεία μας.

Και ξέρουμε ότι όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω μίας Εθνικής διακυβέρνησης που την αντιπροσωπεύει το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη ΕΛΛΗΝΕΣ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης