Η απήχησή μας στη νεολαία και στο διαδίκτυο και η εξαφάνιση της Νέας Δημοκρατίας

Έλληνες  30/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Η πολεμική που ασκείται με κάθε τρόπο απέναντι στο κίνημά μας και στον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη είναι σφοδρή. Εμείς, όμως, αντέχουμε και απαντάμε με περισσότερη νομιμότητα και περισσότερο αγώνα. Είναι οι δημοσκοπήσεις αυτές που τους τρομοκρατούν; Φυσικά, τα πραγματικά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων τους έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Και η απήχηση στην ίδια την κοινωνία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Τα ποσοστά και τα στατιστικά σε όλες τις εκφάνσεις του διαδικτύου τούς φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση, επίσης. Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της νεολαίας ενημερώνεται κυρίως από το διαδίκτυο, τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και τις ιστοσελίδες. Ας αναφέρουμε μερικά στατιστικά. Αρχικά το επίσημο κανάλι του Ηλία Κασιδιάρη στο YouTube κοντεύει να φτάσει τα 100.000 μέλη. Αν ρίξει κάποιος μια ματιά στα αντίστοιχα άλλων πολιτικών θα βγάλει ξεκάθαρα συμπεράσματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει σε σύνολο προβολών, όσες ο Ηλίας Κασιδιάρης το πρώτο μισάωρο. Το ίδιο και πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης αλλά και η «δεξιά» δήθεν πτέρυγά της.  Ονόματα όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης συναγωνίζονται τον Ηλία Κασιδιάρη ή μάλλον το πρώτο μισάωρό του.

Τα ίδια συμβαίνουν και στο Twitter. Για να φτάσουν την απήχησή  μας χρειάζεται να προσθέσουμε όλους τους λογαριασμούς των υπουργών και υφυπουργών μαζί. Γι’ αυτό τους πειράζει τόσο, ώστε να προσπαθούν με άλλα μέσα να μας φιμώσουν στο διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστική η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής λίγους μήνες πριν, όπου αναρωτιόταν γιατί δεν έχουν καταφέρει αν ελέγξουν το διαδίκτυο ακόμα. Έτσι, ευαγγελίζονται την δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου οι κυβερνώντες μας.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να αναφέρουμε και τις κομματικές ιστοσελίδες. Μέσα σε ελάχιστους μήνες έχουμε καταφέρει να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ, η ιστοσελίδα μας ανεβαίνει καθημερινά με εκρηκτικό ρυθμό. Μέσα στο καλοκαίρι θα είμαστε η πρώτη κομματική ιστοσελίδα στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα στην χώρα στη γενική κατάταξη. Φυσικά γι’ αυτό θα γίνει νέα ανάρτηση με ποσοστά, στατιστικά και αριθμούς. Ήδη, ξεπεράσαμε την κομματική ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας, όπως ανέφερε και ο Ηλίας Κασιδιάρης στο τελευταίο του βίντεο. Και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των ομάδων εργασίας και στην μεγάλη ανάγκη του νέου Έλληνα και της νέας Ελληνίδας για πραγματική ενημέρωση.

Η Νέα Δημοκρατία «σώζεται» από τα πληρωμένα με εκατομμύρια κανάλια και κάποιες εφημερίδες. Ωστόσο και εκεί τρίζουν τα θεμέλιά της, καθώς ολοένα και περισσότερα περιφερειακά και τοπικά Μέσα Ενημέρωσης διψούν για να ενημερώσουν τον κόσμο για το νέο εθνικό κόμμα, τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Η δύναμή μας είστε εσείς, συνεχίζουμε δυναμικά και θα επανέλθουμε με νέα ενημέρωση! Άλλοι φοβούνται την αλήθεια, εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης