ΑΝΑΛΥΣΗ: Διασυρμός της Ελλάδος από Μητσοτάκη, Δένδια και ευρωπαϊκή ελίτ

  03/10/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών αναδεικνύουν τον απόλυτο εξευτελισμό της ελλαδικής εξωτερικής πολιτικής του εθνομηδενιστή Μητσοτάκη και του αρχιμασόνου Δένδια, που αποτελούν τους πιο θλιβερούς καρπαζοεισπράκτορες στα ανθελληνικά ευρωπαϊκά σαλόνια:

- Η Σύνοδος Κορυφής δεν επέβαλλε καμία απολύτως κύρωση στους τούρκους για τις πολεμικές τους ενέργειες στην Ελληνική ΑΟΖ (αντίθετα, επέβαλλε κυρώσεις στους Λευκορώσους για το ξύλο που έπεσε μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών).

- Η Μέρκελ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει πόσο σημαντικές είναι οι στρατηγικές σχέσεις Ε.Ε.-τουρκίας και οι μογγόλοι (μέσω ΥΠ.ΕΞ.) πως θα συνεχίσουν τις πειρατικές τους ενέργειες σε Αιγαίο και Κύπρο μέχρι να πάρουν όλους τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.

- Το παράνομο τουρκο-λιβυκό μνημόνιο που καταπατά την εθνική μας κυριαρχία θυροκολλήθηκε επισήμως στον ΟΗΕ, αλλά οι προδότες των Αθηνών δεν τολμούν να οριοθετήσουν ΑΟΖ με την Κύπρο και να καταθέσουν τα έγγραφα στα Ηνωμένα Έθνη, αρνούμενοι να κατοχυρώσουν τα δικαιώματά μας, που απορρέουν από το Διεθνές Δίκαιο.

- Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε λειτουργία "μηχανισμού αποτροπής στο Αιγαίο", σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα θα ενημερώνει τους τούρκους για κάθε στρατιωτική άσκηση στο Αρχιπέλαγος, ενώ τους δίνει επίσημη άφεση αμαρτιών για τις πρόσφατες πολεμικές τους ενέργειες στην υφαλοκρηπίδα μας.

- Ο Μητσοτάκης έχει κάνει γραπτή συμφωνία με τους τούρκους και έχει ξεκινήσει μυστικές συζητήσεις για ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ. Η λέξη προδοσία που χρησιμοποιήσαμε για την συμφωνία των Πρεσπών, δεν αρκεί για να περιγράψει το μέγεθος του εγκλήματος της κυβέρνησης, που εκχωρεί αμαχητί τα νησιά μας στον προαιώνιο εχθρό.

- Τέλος, η προδοσία των Πρεσπών χαρακτηρίστηκε και επίσημα "ιστορική συμφωνία" από την κυβέρνηση της ΝΔ: αυτό που έκρυβαν προεκλογικά για να κλέψουν τις ψήφους των ηλιθίων, τώρα δεν κρατήθηκαν και το βροντοφώναξαν με πάθος! Η ΝΔ είναι το ίδιο άθλια, επικίνδυνη και εθνομηδενιστική με το αναρχοαριστερό μόρφωμα του Σύριζα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης