Βουλαρίνος σε ρόλο «Ροβεσπιέρου»: Κατσάδιασε ρεπόρτερ που τάχθηκε υπέρ της Θείας Κοινωνίας!

  16/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το αντιχριστιανικό μένος των προπαγανδιστών του ΣΚΑΪ είναι πανθομολογούμενο. Δεν χάνουν ούτε στιγμή προκειμένου να λοιδορήσουν τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού.

Έχουμε επανειλημμένα διαπιστώσει ότι με κάθε ευκαιρία επιτίθενται με αισχρούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε όποιον πολίτη διαφωνεί με τη δική τους εθνομηδενιστική άποψη.

Αυτό όμως το οποίο συνέβη στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή «Ό, τι να ‘ναι», ξεπερνάει κάθε προηγούμενο!

Οι παρουσιαστές της εκπομπής, Μάνος Βουλαρίνος (δεδηλωμένος θαυμαστής του Κούλη) και Πέτρος Νικολάου, δεν δίστασαν να κατσαδιάσουν με σφοδρότητα συνάδελφό τους ο οποίος «τόλμησε» να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία!

Ο ρεπόρτερ Δημήτρης Κολιομιχάλης, ο οποίος ενημερώνει τους ακροατές του σταθμού για την κίνηση στους δρόμους, βρήκε το θάρρος να πει την άποψή του για τα όσα βιώνουμε τους τελευταίους μήνες και να εκφράσει ανοιχτά την άποψή του για το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε απευθυνόμενος στον Βουλαρίνο: «Να σου πω κάτι; Δεν θα υπήρχε…όχι παπάς…ούτε ορθόδοξος χριστιανός δεν θα υπήρχε αν μεταδιδόταν από την Θεία Κοινωνία». Σ’ εκείνο το σημείο ο Βουλαρίνος πήγε να σπάσει ό, τι είχε μπροστά του απ’ τα νεύρα του, οπότε ο Κολιομιχάλης τον… «γλέντησε», συνιστώντας του ψυχραιμία.

Τελικά, ο Βουλαρίνος λειτουργώντας «δημοκρατικότατα» έκλεισε το μικρόφωνο στον συνάδελφό του λέγοντάς του ότι δεν έχει το ελεύθερο να εκφράζει τέτοιες απόψεις μέσα από τη συχνότητα του σταθμού!

Και ρωτάμε εμείς: Η συχνότητα είναι περιουσία του Αλαφούζου ή μήπως-όπως λέει το Σύνταγμα-του ελληνικού λαού;

Αξίζει πραγματικά να ακούσετε το απολαυστικό απόσπασμα:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης