Εξώδικο Ηλία Κασιδιάρη στα "Παραπολιτικά" για την άθλια επιχείρηση εξομοίωσής του με τον Κουφοντίνα

  24/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απέστειλε απόψε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", εξώδικη διαμαρτυρία για το χθεσινό συκοφαντικό σε βάρος του δημοσίευμα που φιλοξενήθηκε στο ένθετο έντυπο Secret

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Ηλία Κασιδιάρη του Παναγιώτη, Επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα».

Προς

Την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελευθερία του Τύπου Εκδοτική Α.Ε.» που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Κωνσταντίνου Κανάρη 1 και Ακτή Μιαούλη, όπως νομίμως εκπροσωπείται.

***********************

Στο φύλλο του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου 2021 της εφημερίδας σας «Παραπολιτικά», της οποίας είστε ιδιοκτήτρια, και συγκεκριμένα στο ένθετο έντυπο Secret, δημοσιεύσατε κείμενο με τίτλο «Κασιδιάρης και Κουφοντίνας», που περιέχει ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές στο πρόσωπό μου.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψής μου, ζητώ τη δημοσίευση της απαντήσεώς μου και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Καταρχάς σας ενημερώνω ότι έχω ήδη ασκήσει έφεση κατά της άδικης πρωτόδικης απόφασης καταδίκης μου. Η υπόθεση θα εκδικαστεί από την αρχή σε δεύτερο βαθμό, αυτή τη στιγμή λοιπόν με βάση το νόμο είμαι αθώος και η παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας προσβάλλει την προσωπικότητά μου.

Με βάση τα παραπάνω, είναι εξίσου απαράδεκτη η απόπειρα εξομοίωσής μου με τον αμετάκλητα καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια εκτελεστή της 17 Νοέμβρη, που επιχειρείται από τον τίτλο ακόμα του επίδικου άρθρου σας. Αντιμετωπίζω μία δίωξη αμιγώς πολιτική που βασίζεται στις εντολές που έδωσαν αποδεδειγμένα οι πολιτικοί μου αντίπαλοι σε επίορκους δικαστικούς λειτουργούς. Σας υπενθυμίζω ότι με βάση την ένορκη κατάθεση του διευθυντή της εφημερίδας σας, κυρίου Γιάννη Κουρτάκη, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών του πρώην Πρωθυπουργού Σαμαρά, για τις τηλεφωνικές του εντολές σε εισαγγελικό λειτουργό να φυλακίσει παράνομα βουλευτές. Η διερεύνηση αυτού του εγκλήματος εκκρεμεί ακόμα στη Βουλή λόγω κωλυσιεργίας των κυβερνήσεων Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Ο χαρακτηρισμός πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής είναι εκτός των άλλων και ψευδής, καθώς αποκρύπτει το γεγονός ότι είμαι ιδρυτής και επικεφαλής του εθνικού κόμματος «Έλληνες για την Πατρίδα» που διεκδικεί επάξια την είσοδό του στην Βουλή. Ο χαρακτηρισμός ως «εξευτελιστικού» του γεγονότος της ελεύθερης έκφρασης πολιτικού λόγου μέσα από τη φυλακή, συνιστά επίσης προσβολή της προσωπικότητάς μου. Σας ενημερώνω ότι οι δημόσιες πολιτικές μου παρεμβάσεις είναι απόλυτα νόμιμες και αποτελούν κατοχυρωμένο συνταγματικό μου δικαίωμα. Κάθε προσπάθεια φίμωσης του λόγου μου, αποτελεί ποινικό αδίκημα. Το μένος ενάντια στο δικαίωμά μου στην ελεύθερη έκφραση, φανερώνει πολιτική εμπάθεια και έλλειμμα δημοκρατικής συνείδησης. Η ψευδής και κακόβουλη αναφορά σε δήθεν τηλεοπτικό στούντιο μέσα στο κελί, παραπληροφορεί εσκεμμένα την κοινή γνώμη.

Για τους λόγους αυτούς

Ζητώ τη δημοσίευση αυτούσιας της παρούσας απαντήσεώς μου, σε ίδιο σημείο του επόμενου φύλλου της εφημερίδας σας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, της τιμής και της υπόληψής μου. Ειδάλλως επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Αρμόδιος ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ παραγγέλλεται να επιδώσει νομίμως την παρούσα προς την ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελευθερία του Τύπου Εκδοτική Α.Ε.» που εδρεύει στον Πειραιά, οδός Κωνσταντίνου Κανάρη 1 και Ακτή Μιαούλη, όπως νομίμως εκπροσωπείται, προκειμένου να λάβει γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα, 24-01-2021

Ο εξωδίκως δηλών

Ηλίας Κασιδιάρης

Επικεφαλής κόμματος

Έλληνες για την Πατρίδα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης