Φοβούνται ένα… καρτοτηλέφωνο

Έλληνες  06/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας αποτελεί την κερκόπορτα για μελλοντικές παράνομες μεθοδεύσεις με σκοπό να πλήξουν τις ελεύθερες εκλογές.

Η κατάφωρη παραβίαση θεμελιωδών Συνταγματικών διατάξεων οδηγεί στην κατάλυση της Δημοκρατίας. Το μοναδικό θεσμικό εργαλείο που διασφαλίζει τους Έλληνες πολίτες είναι το Σύνταγμα και ουδείς μπορεί να το αμφισβητεί με πρόσθετες φωτογραφικές τροπολογίες, οι οποίες περικλείονται από τον μέγιστο φόβο της ανοδικής τάσης του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ το οποίο και ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η φωτογραφική διάταξη που φαίνεται να έρχεται την επόμενη μέρα έχει ως στόχο τον αποκλεισμό του κόμματος διότι διακυβεύεται η αυτοδυναμία της ΝΔ, σύμφωνα άλλωστε με τελευταίες δημοσκοπήσεις, όπου το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ αποτυπώνεται με μεγάλα ποσοστά. Αυτό οδηγεί σε πανικό τους κυβερνώντες σε τέτοιο βαθμό, που φτάνουν σε σημείο να κατακρεουργήσουν και το ίδιο το Σύνταγμα.

Το πιο υποκριτικό στοιχείο της ιστορίας είναι πως θέση παίρνουν για το ζήτημα όλοι αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην σημερινή εξαθλίωση. Αυτοί που έπαιρναν μαύρα λεφτά από την Siemens, αυτοί που έβαζαν μαύρο χρήμα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αυτοί που σήμερα ευθύνονται για την διαιώνιση των προβλημάτων του Έλληνα πολίτη. Το ίδιο διάστημα βουλευτές παίρνουν απευθείας αναθέσεις, ενώ οι πολίτες μετρούν τα χρήματά τους για να αγοράζουν είδη πρώτης ανάγκης. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ προστατεύεται από το ίδιο το Σύνταγμα και γι’ αυτό να είναι σίγουροι.

Στις εκλογές θα αποφασίσει ο κυρίαρχος λαός και όχι η κυβέρνηση των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων.

Δήμος Κυριλίδης,

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης