Η κατάρρευση μιας γέφυρας και ενός σάπιου συστήματος

Έλληνες  24/07/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

Στέλεχος Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Πάτρα, Κυριακή 23 Ιουλίου 2023. Με τρόμο και αγωνία μαθαίνουμε ότι κατέρρευσε μία από τις γέφυρας της Περιμετρικής Οδού της Πάτρας στο ύψος των Μποζαϊτίκων θάβοντας ανθρώπους από κάτω και αφήνοντας νεκρούς και βαριά τραυματίες. Αργότερα έγινε γνωστό ότι ήταν Ρομά που έκλεβαν σίδερα.

Τέτοιου είδους καταστροφές καταδεικνύουν τη διαχρονική κατάσταση έλλειψης ελέγχου και οργάνωσης σε ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί μόνο χάριν του πατριωτισμού μεμονωμένων ανθρώπων και αφήνει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο.

Ένα τόσο σημαντικό έργο όπως η Περιμετρική της Πάτρας να αντιμετωπίζει σε διάφορα σημεία σοβαρά ζητήματα στατικότητας, εργασίες να γίνονται από τους παραχωρησιούχους χωρίς έλεγχο ώρες ακατάλληλες και γενικώς μία κατάσταση η οποία προοιωνίζει μόνο καταστροφή η οποία μόνο εκ θαύματος στην ουσία δεν συμβαίνει. Για όλα αυτά πρέπει να αποδοθούν πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες και σε εργολάβους αλλά και σε πολιτικούς του ανθελληνικού συστήματος της διαπλοκής οι οποίοι επέτρεψαν τέτοιες καταστάσεις να χρονίζουν και να προκαλούν τόσο σημαντικές καταστροφές.

Καταδεικνύεται για άλλη μία φορά η ανάγκη αλλαγής του ανθελληνικού συστήματος και της πάταξης κάθε διαπλοκής και διαφθοράς με δρακόντειους νόμους οι οποίοι θα τηρούνται μέχρι κεραίας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν ο ελληνικός λαός αντιληφθεί το αδιέξοδο στο οποίο οδηγεί αυτή η κατάσταση και ανεβάσει στην εξουσία αγνούς πατριώτες οι οποίοι δεν εξαρτώνται από επιχειρηματικά συμφέροντα και νοιάζονται για το καλό της πατρίδος και μόνον. Η λύση είναι στο χέρι μας, η Ελλάδα μάς χρειάζεται, και κυρίως χρειάζεται έντιμους και πατριώτες οι οποίοι θα σκέπτονται για το καλό όλων των Ελλήνων και όχι για μικροσυμφέροντα και εξυπηρετήσεις. Είναι η ώρα για ανατροπή, είναι η ώρα για εθνική ανάταξη και ανάσταση.

Υ.Γ. Αιωνία η μνήμη των θυμάτων της ανευθυνότητας και της διαφθοράς διαχρονικά είτε είναι στα Τέμπη είτε στο Μάτι είτε οπουδήποτε αλλού, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή αλλά είναι και το σύμπτωμα μίας μεγάλης ασθένειας από την οποία έχει προσβληθεί η χώρα. Η θεραπεία είναι στα χέρια μας, οι Έλληνες μπορούμε να νικήσουμε αν το πιστέψουμε και αγωνισθούμε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Αλήθεια, με τη γέφυρα της Καβάλας που έπεσε πριν από αρκετά χρόνια τι γίνεται;


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης