Ηλίας Κασιδιάρης: Καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και του χρόνου στην Πόλη!

Έλληνες  31/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε αντίθεση με τους αφελληνισμένους παράγοντες του πολιτικού συστήματος, που θέλουν να σβήσουν τις παραδόσεις του λαού μας, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και στις φετινές εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς  παραμένει πιστό στις πατροπαράδοτες αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και της Οικογένειας. Για να αντιληφθεί κανείς τον εθνομηδενισμό των κυβερνόντων αρκεί να δει την ευχετήρια κάρτα του Υπουργείου Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, την οποία προφανώς έχει εμπνευστεί ο υψηλόβαθμος μασόνος Δένδιας. Καμία αναφορά σε Χριστούγεννα, ούτε λέξη για την Ελλάδα, κανένα απολύτως εθνικό ή θρησκευτικό σύμβολο, παρά μόνο γενικές και αόριστες ευχές απόλυτα ταυτισμένες με τη γραμμή της εθνοκτόνου παγκοσμιοποίησης.

Ενάντια σε όλους αυτούς τους ανθελληνικούς κύκλους επιλέξαμε φέτος να στολίσουμε τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του κόμματός μας με την Αγία Σοφία των Ελλήνων σε μία χιονισμένη ονειρική Κωνσταντινούπολη, χωρίς μιναρέδες και ημισελήνους. Το μήνυμά μας είναι σαφές: Για δύο χιλιάδες χρόνια, οι εβραίοι εύχονταν: «και του χρόνου στην Ιερουσαλήμ», μέχρι που κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους. Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ τις σκλαβωμένες Πατρίδες μας, ούτε τη Μεγάλη Ιδέα μας, που πρέπει να γίνει και πάλι ο ύψιστος στόχος μας για την εθνική μας αναγέννηση.

Με το νέο έτος που έρχεται το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα πετύχει τη μεγάλη Νίκη ενάντια σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς για νέους ελπιδοφόρους και νικηφόρους Αγώνες υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

Ηλίας Κασιδιάρης,

φυλακές υψίστης ασφαλείας 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης