Κάνοντας τους εφιάλτες του πολιτικού συστήματος πραγματικότητα

Έλληνες  05/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς

Το κίνημα μας, οι Έλληνες για την Πατρίδα, αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς σε ολόκληρη την χώρα. Παρά τον εγκλεισμό στις Φυλακές Δομοκού του ηγέτη μας Ηλία Κασιδιάρη, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη χιλιάδες συμπατριώτες μας δηλώνουν δυναμικό παρών στον αγώνα μας.

Το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας πίστευε ότι με το να φυλακίσει τον ιδρυτή και εμπνευστή του κινήματος θα πετύχαινε και την εξαφάνιση μας από τον πολιτικό χάρτη.

Συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Η δίωξη αυτή μας συσπείρωσε μας δυνάμωσε και κυρίως μας έκανε ακόμα πιο υπερήφανους που έχουμε την τιμή να στεκόμαστε δίπλα στον Ηλία Κασιδιάρη, έναν άνθρωπο που ποτέ δεν πρόδωσε τα ιδανικά του που ποτέ δεν έκανε βρώμικες συμφωνίες εναντίον του εθνικού συμφέροντος. Έναν άνθρωπο που πάντα έβαζε το συμφέρον του έθνους πάνω από το προσωπικό του συμφέρον.

Την ραγδαία άνοδο του κινήματος αναγκάστηκαν να την παραδεχτούν με δέος ακόμα και αυτοί που πανηγύριζαν για την καταδίκη του Ηλία Κασιδιάρη τον Οκτώβριο του 2020.

Στο ΣΚΑΪ, η νύφη του Μητσοτάκη Σία Κοσιώνη καθώς και ο πολύ καλά ενημερωμένος Αλέξης Παπαχελάς αναλύοντας τα στοιχεία της τελευταίας δημοσκόπησης παραδέχτηκαν πως το κόμμα μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να πετύχει την θριαμβευτική είσοδο του στη Βουλή. Οφείλουμε όμως να δώσουμε και μία απάντηση στη Σία Κοσιώνη που συκοφαντώντας μας είπε πως ενισχύεται το πολιτικό περιθώριο. Το κίνημα μας μέσα στη βουλή θα είναι ο γνήσιος εκφραστής κάθε Έλληνα πατριώτη, κάθε ανθρώπου που συγκινείται ακούγοντας τον εθνικό ύμνο, κάθε Έλληνα που αγαπά την πατρίδα.

Πολιτικό περιθώριο κυρία Σία Κοσιώνη είναι οι εθνομηδενιστές του Σύριζα οι οποίοι κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης τους επέτρεψαν στα αγαπημένα τους παιδιά των Εξαρχείων να καίνε την περιουσία του απλού πολίτη χωρίς να συλλαμβάνεται κανείς. Πολιτικό περιθώριο είναι η Νέα Δημοκρατία με την οποία εκλέχθηκε βουλευτής ο Νίκος Γεωργιάδης που καταδικάστηκε για το άκρως ατιμωτικό αδίκημα της παιδεραστίας. Πολιτικό Περιθώριο είναι ο κύριος Βελόπουλος ο όποιος πούλαγε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού.

Στο κίνημα μας έχουμε την τιμή να έχουν ενταχθεί πρόσωπα υψηλού επιπέδου που ο καθένας τους έχει διαπρέψει στον τομέα απασχόλησης τους. Σε πoλύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παρουσιάσουμε πάνω από 100 νέα στελέχη μας των όποιων το πνευματικό επίπεδο και η επιστημονική κατάρτιση μόνο ως περιθωριακά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Το όραμα μας, δηλαδή η δημιουργία και η ανάδειξη στην πολιτική ζωή της χώρας ενός γνήσιου δυνατού εθνικού κινήματος γίνεται μέρα με τη μέρα πραγματικότητα.

Αυτό το όραμα αποτελεί μια ελπίδα για κάθε γνήσιο Έλληνα αλλά και εφιαλτικό πολιτικό σενάριο για το ανθελληνικό πολιτικό κατεστημένο καθώς και για τα αργυρώνητα ΜΜΕ που το υποστηρίζουν. Το επόμενο χρονικό διάστημα πρέπει όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να διαδώσουμε παντού το μήνυμα των ΄Ελλήνων για την Πατρίδα. Να κάνουμε τον εφιάλτη του συστήματος πραγματικότητα!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης