To ζήτημα Κουφοντίνα και μια κοινωνία σε παράκρουση

Έλληνες  05/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Παναγιώτης Φραϊδάκης

Απίστευτο και όμως νεοελληνικό, τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες κωμικοτραγικών γεγονότων, βλέπουμε «τάγματα εφόδου», μπουλούκια της ακροαριστεράς στην περιοχή Ζωγράφου να σταματάνε πολίτες και να τους κάνουν έλεγχο για να δουν αν είναι αστυνομικοί ώστε να τους επιτεθούν!

Κατόπιν, άλλο μπουλούκι της ακροαριστεράς βεβηλώνει μουσείο στο Παγκράτι, κάτι που έκαναν μόνον οι ταλιμπάν του Μουλά Ομάρ στο Αφγανιστάν και οι ισλαμιστές του ΙSIS στη Συρία.

Και όλα αυτά από μία θλιβερή μειοψηφία αριστερών που διαδηλώνει υπέρ του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα, ενώ έχει καταδικαστεί έντεκα φορές ισόβια για 13 δολοφονίες αθώων πολιτών.

Επίσης, πρόσφατα βεβήλωσαν γκράφιτι του νεαρού Έλληνα Εύρυτου, γιατί τόλμησε να απεικονίσει σε τοίχους τους μεγάλους εθνικούς αγωνιστές 1821...!!

Φυσικά δεν αγνοούμε και ένα σωρό άλλες ανθελληνικές αντιχριστιανικές και παρακμιακές πράξεις της αριστεράς όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Η απόλυτη παθητικοποίηση μεγάλης μερίδας της κοινωνίας, που έχει αποδεχθεί στο πέρασμα του χρόνου όλες αυτές τις τακτικές και πρακτικές των νεομπολσεβίκων της Νέας Τάξης Πραγμάτων χωρίς ουσιαστική αντίδραση.

Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί συμβαίνουν όλα αυτά...; Τι κάνει το επίσημο κράτος...; Η ''κυβέρνηση'' Μητσοτάκη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: η σημερινή κατάσταση - πολιτική κατάντια έχει ρίζες από την εποχή της ''μεταπολίτευσης'' 1974 κυρίως όταν μέσα σε μία νύχτα η Ν.Δ νομιμοποίησε το Κ.Κ.Ε το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας όπως το είχε χαρακτηρίσει ο γέρος της Δημοκρατίας Γεώργιος Παπανδρέου. Πρώτο τους μέλημα τότε αν και ήταν μία ασήμαντη μειοψηφία όπως πάντα παντού, άλωσαν πρώτα όλα τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με την ανοχή και την υπόγεια στήριξη της ΝΔ.

Κατόπιν η αριστερά με πρόσχημα την ιδεολογία έβαλε στο στόχο όλους τους δεξιούς εκδότες με αποτέλεσμα να τους δολοφονήσει η 17 Νοέμβρη, συνέπεια αυτού μετά να περάσει σταδιακά όλος ο Τύπος στα χέρια των αρεστών τους καπιταλομπολσεβίκων.

Αυτόν λοιπόν τον αρχιδολοφόνο Κουφοντίνα υποστηρίζουν σήμερα κάποιοι βουλευτές του Σύριζα καθώς και μερίδα του Τύπου...

Την ίδια στιγμή η Ν.Δ και η ''κυβέρνηση'' Μητσοτάκη δειλή και με ενοχικά συμπλέγματα κατωτερότητας παρακολουθεί από απόσταση όπως πάντα όλες τις βίαιες πράξεις των εγκληματικών ομάδων της αριστεράς χωρίς να αντιδρά και για τα μάτια του κόσμου καθώς και των εναπομείναντων δεξιών ψηφοφόρων της, συλλαμβάνει κάπου κάπου κάποιους για να βγουν τα απαραίτητα τηλεοπτικά πλάνα και μετά τους διώχνουν από την πίσω πόρτα...

Το μόνο βέβαια που δεν έχουμε μάθει προς το παρόν είναι αν τους πάνε πίσω στα σπίτια τους με ταξί όπως έκανε ο Σύριζα ή όχι...; Αυτό φυσικά τούς έχει αποθρασύνει όλα αυτά τα χρόνια ενώ ταυτόχρονα η Ν.Δ, ο μπλε Σύριζα, εξαντλεί όλη την αυστηρότητά της στους Ιερείς και στις ανυπεράσπιστες γιαγιάδες στις λαϊκές με βαριά πρόστιμα.

Φυσικά και τα Lockdown για τον κορωνο'ι'ό ισχύουν μόνο για τους Έλληνες πατριώτες και όχι για τους μπολσεβίκους, που κάνουν διαδηλώσεις καθημερινά με την ανοχή της ''κυβέρνησης'' Μητσοτάκη χωρίς ποτέ να τολμούν να εφαρμόσουν τους νόμους κατά των αριστερών διοργανωτών.

Αυτά βέβαια μπορεί να αλλάξουν μόνο με μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ η οποία θα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ του ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης