Καταγγείλτε επιτέλους την επονείδιστη Συμφωνία των Πρεσπών!

Έλληνες  14/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εξοργισμένος είναι ο ελληνισμός απανταχού της γης, με αυτό το οποίο συμβαίνει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (Εuro 2020).

Οι θρασύτατοι Σκοπιανοί συμμετέχουν στην διοργάνωση με το όνομα «Μακεδονία» (ΦΦΜ) (σ.σ. «Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Μακεδονίας») στις φανέλες τους.

Μάλιστα, οι φίλαθλοί τους στις κερκίδες επιδόθηκαν σε προκλητικό και ανιστόρητο παραλήρημα «National Arena» στο Βουκουρέστι. Εμφανίστηκαν με μπλούζες, καπέλα, σημαίες κλπ. που ανέγραφαν το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας. Επιπλέον, κατέκλυσαν τις θέσεις του γηπέδου που τους αναλογούσαν, με λάβαρα με τον «Ήλιο της Βεργίνας», ενώ αρκετοί φόραγαν περικεφαλαίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου προκαλώντας έτσι για ακόμα μία φορά την Ελλάδα και ειδικά τους Μακεδόνες.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά το δίδυμο Μητοτάκης – Δένδιας, παρακολουθούν απαθείς το όλο ζήτημα και εμμένουν στην άποψη ότι «τιμούν την Συμφωνία των Πρεσπών».

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη και εθνική επιταγή η άμεση καταγγελία της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία είναι απόλυτα εφικτή και απόλυτα επιβεβλημένη με βάση το Διεθνές Δίκαιο (Σύμβαση της Βιέννης).

Δείτε φωτογραφίες από το αίσχος το οποίο συντελείται στο Euro 2020:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης