ΊΜΙΑ 2021: Οι «Έλληνες» στο μνημείο των πεσόντων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού

  30/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» είναι συνεπείς στις ιδέες και τις αξίες τους. Δεν ξεχνούν την θυσία των τριών Ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού: Υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, Υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού.

Αντιπροσωπεία του κόμματός μας βρέθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Β. Σοφίας και των οδών Ρηγίλλης και Μουρούζη και απέδωσε τις πρέπουσες τιμές στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς.

Ο Αντιναύαρχος ΠΝ ε.α. Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος, κατέθεσε τον στέφανο τιμής στο Μνημείο που βρίσκεται μπροστά από το κτίριο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Αθηνών.

Οι συναγωνιστές μέσα σε κλίμα συγκίνησης αναφώνησαν με όλη την δύναμη της ψυχής τους την ιαχή «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» και εξέφρασαν την θέλησή τους να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον πολιτικό αγώνα για την ευόδωση των ελληνικών εθνικών δικαίων.

Με την ευχή, του χρόνου οι συνθήκες να επιτρέψουν μία κανονική εκδήλωση για την επέτειο των Ιμίων με μεγαλειώδη χαρακτήρα και τον επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα, Ηλία Κασιδιάρη, ΕΛΕΥΘΕΡΟ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης