«Μήδεια»: Απέδειξε την πλήρη ανικανότητα της Κυβέρνησης

  17/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όλες αυτές τις ημέρες, με την κακοκαιρία «Μήδεια» να πλήττει τη χώρα, δυστυχώς γινόμαστε μάρτυρες μίας ακόμα ανεπάρκειας της κυβέρνησης και της Πολιτικής Προστασίας. Δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, δεν μπόρεσαν να δώσουν λύση – αφήνοντας περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα – και κάλεσαν τον Στρατό να καλύψει τα κενά.

Συνεργεία του στρατού, καθώς και μονάδες της ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος, από την Ελευσίνα, την Πάτρα, την Λαμία και τη Λάρισα, ανέλαβαν το έργο της αποκατάστασης του μεγάλου προβλήματος της ηλεκτροδότησης στην Αττική, όπου 29 γειτονιές βυθίστηκαν στο σκοτάδι.

Ο σχεδιασμός των δράσεων του στρατού και της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία και με άλλες δυνάμεις, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα, έγινε στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Ειδικότερα, οι εκτεταμένες βλάβες στην ηλεκτροδότηση που προκλήθηκαν κυρίως από πτώσεις δέντρων και η προφανής αδυναμία του ΔΕΔΔΗΕ να ανταποκριθεί οδήγησαν την Κυβέρνηση να ζητήσει την ενεργοποίηση του Στρατού για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στα συνεργεία, ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Όπως και έγινε.

Για ακόμα μία φορά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος απέδειξαν πόσο πολύτιμα είναι για την χώρα μας.

Ήδη, ο Ηλίας Κασιδιάρης τοποθετήθηκε με Δελτίο Τύπου για την ανεπάρκεια του «επιτελικού κράτους». Εδώ και πολύ καιρό, οι Έλληνες για την Πατρίδα, έχουν επισημάνει το πρόβλημα της έλλειψης οργάνωσης αλλά και υποδομών σε ολόκληρη την χώρα. Το γεγονός με το κάλεσμα στις Ένοπλες Δυνάμεις για βοήθεια, αποτελεί απλά επιβεβαίωση των λεγομένων μας. Το λυπηρό είναι ότι την ανικανότητα αυτή της κυβέρνησης την πληρώνει και θα την πληρώνει ο ελληνικός λαός.

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης