Γ. Σπυρόπουλος: Μήνυση για τους 3 θανάτους συμπολιτών μας και τα προβλήματα στους δρόμους

  17/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Καταγγελία του ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ , Αρχιφύλακα της Ελληνικής αστυνομίας και περιφερειακού συμβούλου Κρήτης, με αριθμό δελτίου ταυτότητας ΑΓΜΣ 248874.

κάτοικος Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης

Τηλ. επικοινωνίας 6940197910

Προς Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Σας καταγγέλλω τα εξής:

Είναι γνωστό ότι η ευθύνη εύρυθμης λειτουργίας του οδικού άξονα Αθήνας Θεσσαλονίκης, ανήκει στις ιδιωτικές εταιρείες κατασκευής της Εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, όπου οι πολίτες οδηγοί πληρώνουν το αντίτιμο των διοδίων για την σωστή συντήρηση των οδών !

Στην πρόσφατη κακοκαιρία ΜΗΔΕΙΑ, διαπιστώσαμε όλοι ότι η Εθνική οδός είχε κλείσει, με φανερή αδυναμία των αρμόδιων εργολάβων παραχωρησιούχων (ιδιωτικές εταιρείες εκμετάλλευσης διοδίων), να κρατήσουν με ίδια μέσα ανοικτή την Εθνική οδό και επί διήμερο να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας ανθρώπων, αγαθών και προϊόντων, με αποτέλεσμα την οικονομική ζημιά επαγγελματιών και την δυσκολία διακίνησης προϊόντων και ανθρώπων με μεγάλη οικονομική ζημία!

Επίσης ο δήμαρχος Αθηναίων σύμφωνα με δημοσιεύματα ,https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/963823_vaterlo-tis-kyvernisis-stin-kakokairia-mideia-pos-kopike-i-hora , πήρε μεγάλο αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τα μετέφερε στον Δήμο Αθηναίων για να εκχιονίσει τους δέκα πόντους χιόνι στο Σύνταγμα και το Κωλονάκι, με αποτέλεσμα να αποκοπεί μεγάλο μέρος της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας.

Μάλιστα ένας ηλικιωμένος που είχε ζητήσει βοήθεια δύο ημέρες πριν κατέληξε γιατί υπήρχε διακοπή ρεύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παροχή οξυγόνου από την μπουκάλα η οποία για να λειτουργήσει χρειάζεται ρεύμα και δυστυχώς ο 80χρονος δεν είχε και γεννήτρια.

Πυροσβέστες και στελέχη της πολιτικής προστασίας Εύβοιας προσπαθούσαν από τη Δευτέρα να προσεγγίσουν το χωριό αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό παρά μόνο την Τρίτη, με τους διασώστες να εντοπίζουν δυστυχώς νεκρό τον άτυχο ηλικιωμένο.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την ώρα που οι πολίτες παλεύουν με την κακοκαιρία ο «ανέμελος» πρωθυπουργό, Κυριάκος Μητσοτάκης, έπινε τον καφέ του στο Da Capo παραβιάζοντας πάλι τους κανόνες για τον κορωνοϊό, τους οποίους ο ίδιος έχει επιβάλει.

Για όλα αυτά τα οποία σας καταγγέλλω και έχουν δημοσιευθεί, εάν είναι αληθή, τότε υπάρχουν πλήθος ποινικών αδικημάτων, ακόμα και της παραβίασης μέτρων για τον covid-19, από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, την ώρα που ο Ελληνικός λαός είναι έγκλειστος στα σπίτια του και θα πρέπει εκ μέρους της δικαιοσύνης να αποδοθούν ευθύνες και για τους υπόλοιπους τρεις θανάτους πολιτών σε Αττική, Στερεά και Κρήτη.

Ο Καταγγέλλων

Σπυρόπουλος Γιώργος

Αρχιφύλακας ΕΛ.ΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης