Μαρία Μπίλλη: Καταγγέλλω την κατάληψη του Δημοτ. Ραδιοφώνου Λάρισας από υπερασπιστές του Κουφοντίνα

  20/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα όσα συμβαίνουν επί Νέας Δημοκρατίας είναι απίστευτα. Το πρωί της Πέμπτης 18/02/2021 αναρχικοί και αντιεξουσιαστές προχώρησαν σε κατάληψη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας από όπου στην συνέχεια ανενόχλητοι παρουσίαζαν επί 50 λεπτά -στις 11:00 π.μ.- τις θέσεις του αρχιεκτελεστή της "17Ν" Κουφοντίνα. Διάβασαν το ιστορικό της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και την πολιτική τοποθέτηση του αρχιεκτελεστή, ενώ την ίδια ώρα δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαρισαίων που ήταν παρόντες με την συνοδεία τους, κλείστηκαν οικειοθελώς σε ένα γραφείο...

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και στέλεχος των ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Μαρία Μπίλλη αντέδρασε άμεσα με μία ανακοίνωση , αρνούμενη να αποδεχτεί την τρομοκρατία μιας πολύ μικρής ομάδας ανθρώπων που το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τρέφει και χρησιμοποιεί με όλα τα μέσα ενάντια σε οτιδήποτε εθνικό και πατριωτικό.

Η ανακοίνωση προβλήθηκε από διάφορα ΜΜΕ της Θεσσαλίας (βλ. εδώ και εδώ), γνωστοποιώντας για ακόμη μία φορά στους πολίτες ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ θα είναι πάντα και παντού παρόντες και θα καθορίσουν τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις που έρχονται.

Στην ανακοίνωση της Μαρίας Μπίλλη, επισημαίνονται τα εξής:

"Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας και στέλεχος του Κινήματος ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ του κ. Ηλία Κασιδιάρη, καταδικάζουμε απερίφραστα την εισβολή και κατάληψη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας 9.36 από μέλη του ευρύτερου αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου υπέρ του αρχιδολοφόνου της αριστερής τρομοκρατικής οργάνωσης ” 17Ν ” Κουφοντίνα στις 18/2/2021.

Καλούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων να σεβαστεί την θεσμική του θέση ,ως Δήμαρχος όλων των Λαρισαίων , και να μεριμνήσει όπως αποδοθούν ευθύνες στους διευθύνοντες του Δημοτικού Σταθμού που επέτρεψαν επί 50 και πλέον λεπτά σε ώρες μεγάλης ακροαματικότητας (11:00 π.μ. ) , να μεταδοθεί ο παραληρηματικός λόγος των υπερασπιστών του αμετανόητου αρχιτρομοκράτη Κουφοντίνα που ευθύνεται για την δολοφονία δεκάδων ανθρώπων.

Η έλλειψη ευαισθησίας από πλευράς υπευθύνων του Ραδιοφωνικού Δημοτικού Σταθμού να εμποδίσουν την εκπομπή τέτοιων μηνυμάτων που έρχονται σε αντίθεση με κοινό αίσθημα δικαίου και Δημοκρατικών αξιών, πρέπει να καταγραφεί ως ένα άλλο ατόπημα των αριστερών, ιδεοληπτικών υπευθύνων του Δημοτικού Ραδιοφώνου Λάρισας οι οποίοι δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση την πλειοψηφία των Λαρισαίων Δημοτών".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης