Η επιδείνωση του μεταναστευτικού «πνίγει» την Ελλάδα

  11/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακούμε πολλές φορές από κυβερνητικά στελέχη αλλά και συστημικούς δημοσιογράφους για τις επιτυχίες της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό. Αντ’ αυτού βλέπουμε τις ροές να συνεχίζονται κανονικά, νέες δομές φιλοξενίας να δημιουργούνται παντού και την κυβέρνηση να παρέχει καθεστώς προστασίας σε ολοένα και περισσότερους μετανάστες. Ακολουθεί ένα κείμενο, απόλυτα τεκμηριωμένο με στοιχεία, από κάτοικο του κέντρου των Αθηνών, που στην κυριολεξία τους έχουν πνίξει οι μετανάστες. Έγραψε:

«Οι εισροές λαθρομεταναστών παρέμειναν περισσότερες από τις απομακρύνσεις... Οι απομακρύνσεις, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου, αποτελούν το 36,7 % του αριθμού των αφίξεων που σημειώθηκαν το Α’ εξάμηνο του 2020 (δεν υπάρχουν δημοσιευμένα στοιχεία για το δεύτερο εξάμηνο του 2020)... Τα δημοσιευμένα στοιχεία για τον λόγο αφίξεων - αναχωρήσεων για την περίοδο Ιούνιος 2020 - Νοέμβριος 2020 δείχνουν βελτίωση του λόγου αυτού, λόγω των αυστηρών μέτρων επιτήρησης μετά τον Μάρτιο (covi19 και γεγονότα στον Έβρο)... Η κυβέρνηση της ΝΔ αύξησε τις θετικές αποφάσεις απόδοσης διεθνούς προστασίας (καθεστώς πρόσφυγα και επικουρική προστασία) σε σχέση με το 2019 κατά 41,06%... Όποιος μπαίνει παράνομα στην χώρα, γνωρίζει ουσιαστικά ότι έχει τουλάχιστον 50% (52% θετικές αποφάσεις έναντι 48% αρνητικών το 2020) πιθανότητα να λάβει και διεθνή προστασία... Οι εξετάσεις ασύλου από την άλλη σε σχέση με το 2019 (έως 31 Αυγούστου 2020) είχαν αυξηθεί κατά μόλις 1,59%... Το 90% στην μείωση των ροών, στο οποίο ψευδώς αναφέρεται ο Ρωμανός, αφορά μόνον την περίοδο μετά τον Μάρτιο... Η συνολική μείωση των ροών το 2020 είναι 79%... Σημ. Ο Έβρος είναι σουρωτήρι... Η αύξηση κατά 75% των επιστροφών στην Τουρκία αφορά την περίοδο Ιανουάριος 2020 - Ιούνιος 2020, με τις συνολικές επιστροφές να είναι 139 σε σχέση με 79 την αντίστοιχη περίοδο του 2019!».

Συνοψίζοντας, δύο είναι τα βασικά σημεία που έχει αποτύχει η κυβέρνηση. Δύο είναι τα στοιχεία που μας μετατρέπουν σε μειονότητα μέσα στην πατρίδα μας!

1). Οι εισροές παρανόμων μεταναστών παρέμειναν περισσότερες από τις απομακρύνσεις

2). Η κυβέρνηση χορηγεί άσυλο στο 40% (!) των αιτούντων εγκαθιστώντας έτσι ΜΟΝΙΜΑ στη χώρα πολλές δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπών

Οι Έλληνες για την Πατρίδα είναι η μοναδική εθνική επιλογή! Θα επανέλθουμε σύντομα στο θέμα με νέα στοιχεία.

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης