«ΕΛΛΗΝΕΣ»: Έμπρακτη στήριξη στους σεισμοπαθείς του Νομού Λάρισας

Έλληνες  07/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την έμπρακτη υλική και ψυχική υποστήριξη στους δοκιμαζόμενους σεισμοπαθείς του Νομού Λάρισας, έδειξε κλιμάκιο Συναγωνιστών από τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, οι Συναγωνιστές Καραμητράκης Νικόλαος, Νούσιας Σπυρίδων, Ανδριώτης Σπυρίδων και Ζήση Ζαχαρούλα, επισκέφτηκαν την Κυριακή 7/3/2021 τις πληγείσες κοινότητες Μάνδρας, Ραχούλας, Κουτσόχερου και Αμυγδαλέας, όπου είχαν συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Πέραν της ψυχολογικής υποστηρίξεως που παρείχαν στους πληγέντες κατοίκους των περιοχών, την αυτοψία στα οικήματα και την Εκκλησία που κατέρρευσε, το κλιμάκιο Συναγωνιστών παρέδωσε στους Προέδρους Καδόγλου Σπύρο (Πρόεδρος κοινότητος Μάνδρας), Γόγουλα Αναστάσιο (Πρόεδρος Κοινότητος Ραχούλας) και Μητράκα Γεώργιο(Πρόεδρος Κοινότητος Αμυγδαλέας) κιβώτια εμφιαλωμένων νερών, ώστε να διανεμηθούν από τους υπεύθυνους στις οικογένειες των πληγέντων.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί η απουσία της πολιτείας και τα ημίμετρα αντιμετωπίσεως της κρίσης, εν αντιθέσει με τη συνήθη άμεση συνδρομή σε περιπτώσεις περίθαλψης και παροχής βοήθειας σε λαθρομετανάστες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης