Ο Μητσοτάκης κατέστρεψε και την Υγεία και την Οικονομία

  03/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση «κατάφερε» να έχει ταυτόχρονα χιλιάδες νεκρούς και χιλιάδες λουκέτα. Απέτυχε να προστατέψει τόσο την ανθρώπινη ζωή και υγεία (που έχει φυσικά απόλυτη προτεραιότητα) όσο και την οικονομία.

Η τακτική που ακολουθεί ο Μητσοτάκης είναι πλήρως αναποτελεσματική. Οι οριζόντιοι περιορισμοί που επιβάλλει, ούτε το υγειονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν ούτε την οικονομία αφήνουν να ανασάνει. Είναι σίγουρο ότι, σε βάθος χρόνου, στα θύματα του κορωνοϊού θα προστεθούν δυστυχώς και τα θύματα της οικονομικής και ψυχολογικής καταστροφής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ήδη από τον περασμένο Μάρτιο είχε προτείνει την πλέον αποδοτική και επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού χωρίς την επιβολή γενικευμένων απαγορεύσεων και εγκλεισμού. Η μέθοδος αυτή γίνεται σήμερα ευρέως αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα και συνίσταται πρωτίστως στην πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού τεστ για τον ταχύτατο εντοπισμό των κρουσμάτων και την έγκαιρη ιχνηλάτηση των επαφών τους για την αποτροπή της διασποράς του ιού στην κοινότητα. Οι χώρες που εφάρμοσαν αποτελεσματικά αυτή τη μέθοδο απέφυγαν τα καταστροφικά γενικευμένα lockdown, σε αντίθεση με την Ελλάδα, που ακόμα και σήμερα η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει σωστή μέθοδο για τα τεστ και την ιχνηλάτηση.

Επίσης, οι Έλληνες για την Πατρίδα είχαν καταθέσει κοστολογημένο σχέδιο για τη δημιουργία επαρκούς αριθμού κλινών ΜΕΘ, με τα χρήματα που σήμερα κατασπαταλώνται ως δωροδοκία στα ΜΜΕ. Μέσω αυτού του σχεδίου θα σώζονταν ζωές συνανθρώπων μας.

Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα εκτεθειμένη, για τον επιπρόσθετο λόγο ότι δεν έχει εξηγήσει για ποιον λόγο δεν έχει εισάγει (όπως έκανε η Ουγγαρία) τη θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα τα οποία όπως λένε αρκετοί επιστήμονες μπορούν να σώσουν ζωές. Επίσης, δεν έχει εξηγήσει γιατί δεν έχει ενισχύσει τις Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας και γιατί δεν έχει δώσει βαρύτητα στη μέθοδο που ακολουθείται στο Νοσοκομείο των Πατρών υπό την εποπτεία του πνευμονολόγου Λεωνίδα Στέλλα, με τα high flow μηχανήματα, τα οποία αποτρέπουν σε μεγάλο βαθμό τη διασωλήνωση των ασθενών και τους θανάτους.

Έχει γίνει ξεκάθαρο πως η πολιτική της ΝΔ είναι πλήρως αποτυχημένη και παραβιάζει βάναυσα τις θρησκευτικές, οικονομικές και κοινωνικές ελευθερίες των πολιτών:

-Ξανακλείνει τους Ναούς και απαγορεύει την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων κατά την εορτή των Θεοφανίων.

- Οδηγεί στην απελπισία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα, επιβάλλοντας νέα καθολική απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων.

- «Φυλακίζει» τους πολίτες στα σπίτια τους, χωρίς να είναι σε θέση να παράσχει σαφή διαβεβαίωση για το πότε θα τελειώσει αυτή η αφύσικη κατάσταση.

Η Νέα Δημοκρατία με την λανθασμένη στρατηγική που εφαρμόζει, εγκληματεί κατά της δημόσιας υγείας.

Ζητούμε να γίνουν επιτέλους δεκτές οι πιο πάνω προτάσεις των Ελλήνων για την Πατρίδα, οι οποίες θα επιτρέψουν την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσεως και την ανακούφιση των προβλημάτων των πολιτών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης