Πώς μας προετοιμάζουν για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Έλληνες  10/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άννα Κλιμαντοπούλου

Η προπαγάνδα σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καλά κρατεί. Ήδη έχουν ξεκινήσει στην τηλεόραση να μας παρουσιάζουν κάποια πρώτα μηνύματα για να συνηθίζει το μάτι και το αυτί. Το έχει αναφέρει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παλαιότερα σε συνεντεύξεις του, πλέον το ανέφερε και μέσα στη Βουλή. Για τους υγειονομικούς, αλλά μια χαρά προετοιμάζεται το έδαφος και για το σύνολο του πληθυσμού.  Το άνοιγμα της συζήτησης για υποχρεωτικό εμβολιασμό υγειονομικών και εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και από το βήμα της Βουλής, όπως γράψαμε ήδη.

«Σε λίγο, την πειθώ την οποία μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει η Πολιτεία θα τη διαδεχθεί και η επίσημη θέση για το ζήτημα υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών και εργαζομένων σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, κατά την παρέμβασή του στη Βουλή.

Με την επισήμανση ότι η "ελπίδα για το τέλος της πανδημίας μπορεί και πρέπει να μετατραπεί στην αρχή μιας νέας εθνικής «συμφωνίας»", ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε επίσης "πρόσκληση στα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναλάβουν τον δημιουργικό ρόλο που τους ανήκει και να συμβαδίσουν, μαζί με την υπόλοιπη χώρα, προς τα εμπρός". Το ίδιο έπραξε και ο Πιερρακάκης σε συνέντευξή του το βράδυ της Τρίτης, όπου με έναν περίτεχνο τρόπο παρουσίασε τα… οφέλη του πράσινου πιστοποιητικού σχετικά με τον εμβολιασμό και τα ταξίδια που θα μπορεί ή δεν θα μπορεί να κάνει κάποιος.

Τέλος, εντύπωση προκάλεσε μια είδηση που βγήκε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αφορά τον εμβολιασμό των εργαζομένων γνωστής τράπεζας. Ο Σύλλογος του προσωπικού της Alpha Bank, με επιστολή του στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού, ζήτησε από την τράπεζα να προτείνει τον πλήρη εμβολιασμό όλων των εργαζομένων σε αυτή και να προχωρήσει στην «απομόνωση» των αρνητών του εμβολιασμού. Δεν ακούστηκε ξανά κάτι τέτοιο. Ήδη, όσο γνωρίζουμε, επικρατεί ένα κλίμα σφοδρών αντιδράσεων στις τάξεις των εργαζομένων της τράπεζας.  Ο Σύλλογος Προσωπικού, αυτός που πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματα των εργαζομένων, μπαίνει μπροστάρης στον υποχρεωτικό εμβολιασμό... Καμία ατομικότητα, καμία συνθήκη σεβασμού της προσωπικής υγείας του καθενός, πλήρης παράδοση σε ένα εμβόλιο για το οποίο ακούγεται τρίτη δόση και αναποτελεσματικότητα σε μεταλλάξεις... Για ένα εμβόλιο, το οποίο ακόμα και οι ειδικοί το αναφέρουν ως πειραματικό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κυβέρνηση και φιλικά προσκείμενοι κύκλοι σ’ αυτήν προετοιμάζουν το έδαφος με μεθοδικότητα για υποχρεωτικό εμβολιασμό. Όπως και σε πολλά ακόμα ζητήματα, που αφορούν την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακολουθεί τακτικές… άλλων καθεστώτων.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ , όπως από την πρώτη στιγμή έχουν δηλώσει, τάσσονται ΚΑΤΑ του υποχρεωτικού εμβολιασμού!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης