Ψηφίζοντας για την Ελλάδα της ελπίδας!

Έλληνες  31/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Υποψήφιος Βουλευτής Ν3 Νότιου Τομέα Αθηνών

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής και διαρκών αναβολών ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές. Την Κυριακή 21 Μαΐου λοιπόν οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να αποφασίσουν για την πορεία της χώρας τα επόμενα 4 χρόνια.

Μια ημερομηνία σημαδιακή για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ καθώς πριν 3 χρόνια ακριβώς τέτοια ημέρα ιδρύθηκε το κίνημά μας. Ένα κίνημα που αν και  πολεμήθηκε όσο κανένα άλλο κατάφερε ακόμα και οι ίδιοι οι φανατικοί μας πολέμιοι να παραδέχονται ότι είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη της Ελλάδος.

Στις 21 Μαΐου λοιπόν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα εισέλθει πανηγυρικά στο κοινοβούλιο ώστε επιτέλους να ακουστεί η φωνή της Αλήθειας. Η φωνή που θα προσπαθήσει να εκφράσει το μέσο Έλληνα πολίτη που βλέπει το εισόδημά του μέρα με την ημέρα να μειώνεται αλλά και την ακρίβεια να αυξάνεται. Η φωνή που θα αγωνιστεί για μια Ελλάδα ίσων ευκαιριών, για μια Ελλάδα στην οποία θα επέλθει επιτέλους πολιτική κάθαρση και η ευνομία που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος.              

Στην προεκλογική περίοδο γι’ άλλη μια φορά οι διάφοροι πολιτευτές των συστημικών κομμάτων θα επιδοθούν σε μια ακατάσχετη παροχολογία με στόχο να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. Από τους υποψηφίους της ΝΔ, των υποκλοπών και της καταστροφής των Τεμπών μέχρι τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ της άλλης καταστροφής στο Μάτι και της προδοσίας της Μακεδονίας.

Αυτά είναι άλλωστε τα πεπραγμένα των πολιτικών μας αντιπάλων και υβριστών. Απέναντι σε αυτήν την Ελλάδα υπάρχει η δική μας πατρίδα του Εθνικισμού και της Ελπίδας. Γι’ αυτήν θα αγωνιστούμε και γι’ αυτήν καλούμε τους πολίτες να μας ενισχύσουν με την ψήφο τους.  


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης