Τα αρχικά των Σκοπίων και η ταύτιση ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας

Έλληνες  25/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το ζήτημα είναι λεπτό. Για να καταλάβει ο κόσμος, όμως, τι συμβαίνει με τη διαχρονική προδοσία και δολοφονία της Μακεδονίας μας, αναγκαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε όρους, που δεν μας είναι ευχάριστοι. Μεγάλες διαστάσεις από πλευράς σχολιασμού στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πήρε ξανά η επιλογή με τα αρχικά των Σκοπίων, σε διαγωνισμό τραγουδιού, ευτελών προτύπων και χειρίστου είδους, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Μπορεί η πλήρης ονομασία τού κρατιδίου των Σκοπίων να είναι "Βόρεια Μακεδονία" (εθνική προδοσία για εμάς και αυτό), αλλά τα αρχικά τής χώρας τους, σύμφωνα με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, ΔΕΝ είναι - όπως θα ήταν το φυσικό επόμενο - NMK ("North Makedonia"), αλλά MKD ή MK, δηλαδή σκέτο "Μακεδονία"!

Όποτε λοιπόν εμφανίζεται το όνομα τού κράτους των ψευδομακεδόνων με τα αρχικά του (σε αθλητικές ή άλλες διοργανώσεις), θα παραπέμπει στο σκέτο "Μακεδονία" και ούτε καν στο "Βόρεια Μακεδονία"! Ακόμη και στο ίντερνετ τα Σκόπια παραμένουν .mk (όπως πχ η Ελλάδα είναι .gr)! Μόνο στις πινακίδες των αυτοκινήτων άλλαξαν τα αρχικά, στα πλαίσια της προσπάθειας να ρίξουν στάχτη στα μάτια εκατομμυρίων Ελλήνων. Όλα αυτά προκύπτουν επειδή η ελληνική (;) κυβέρνηση είχε δεχθεί στα αρχικά ISO να αναγράφονται τα Σκόπια έτσι.  Η Διεθνής οργάνωση τυποποίησης ISO είναι μια παγκόσμια ομοσπονδία εθνικών επιτροπών standards από περισσότερες 140 χώρες που ιδρύθηκε το 1947. Αποστολή της είναι η ανάπτυξη της τυποποίησης και σχετικών δραστηριοτήτων με σκοπό την διευκόλυνση της διεθνούς ανταλλαγής αγαθών και υπηρεσιών, καθώς επίσης η ανάπτυξη συνεργασίας στους τομείς της πνευματικής, επιστημονικής τεχνολογικής και οικονομικής δραστηριότητας. Όλοι έχουν τα αρχικά τους, έτσι και τα Σκόπια.

Η Νέα Δημοκρατία πάτησε, καπέλωσε και εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, με υποσχέσεις, που έγιναν καπνός όταν ανέλαβε τα ηνία της χώρας. Το αποτέλεσμα είναι ο Ζάεφ να ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη βοήθεια που δίνει στα Σκόπια και για την υποταγή στη συμφωνία των Πρεσπών. Η επιτροπή που επιβλέπει την ομαλή λειτουργία των ρυθμίσεων της συμφωνίας είναι ανύπαρκτη. Κάτι σαν τον λόγο και τις υποσχέσεις του Αδώνιδος Γεωργιάδη. Οι παραβιάσεις της συμφωνίας από πλευράς Σκοπίων είναι εκατοντάδες μέχρι τώρα, καθήκον μας να τις καταγράφουμε, να τις καταγγείλουμε, να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία και να ξεκινήσουμε μια διεθνή ενημέρωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. Θα επανερχόμαστε διαρκώς στο ζήτημα, κάθε φορά που οι συνθήκες το επιβάλλουν και ιδίως όταν σε λίγο καιρό η κυβέρνηση φέρει το 3ο μέρος της συμφωνίας και θα επικυρώσει κάτι για το οποίο προεκλογικά ήταν… αντίθετη!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης