Το 2023 είναι η χρονιά των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Έλληνες  02/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τώρα που τα 301 σάρκινα όργανα ξεκούρδιστα και ιταμά μετρούν και επιδεικνύουν τα αργύριά τους, πατώντας πάνω στα ιερά και τα όσιά μας, εμείς οι Έλληνες οφείλουμε να μετρήσουμε την τιμή και την υπόστασή μας. Σκεπτόμενοι την ρήση του πολιτικού φιλοσόφου Καρλ Σμιτ: « Πες μου ποιος είναι ο εχθρός σου να σου πω ποιος είσαι», εντυπωσιαζόμαστε με το γεγονός πως σύσσωμο και αραγές το πολιτικό σύστημα – και μάλιστα όχι μόνον το εγχώριο – δηλώνει ενεργά διώκτης ενός ανθρώπου, ενώ τον έχει ήδη έγκλειστο στις φυλακές, με πραγματικό αδίκημα την δεδηλωμένη αγάπη του για την Πατρίδα. Αυτό από μόνο του, του προσδίδει την ευθύνη του ιθύνοντος νου, του εμπίστου και προσηλωμένου ηγήτορος. Οι αδιαφιλονίκητα ρατσιστές κρατούντες, καταδυναστεύουν τους Έλληνες όταν σέβονται το αυτονόητο των καταβολών τους και επιβάλλουν στους εποίκους, κατά προτίμηση σεσημασμένους, αμετασκευάστους αλλοεθνείς – με την επικουρία οικονομικής δολιότητος – να παρουσιάζονται ως Έλληνες. Ώστε να μη μείνει ούτε ως ιστορικό παρελθόν κάτι από την Ελληνική αίγλη και μοναδικότητα. Ασχημονώντας, παραφράζουν έναν εκ των μεγίστων πολιτικών στοχαστών του 4ου π.Χ. αιώνος, τον απόλυτο και αποφαντικό εθνικιστή Ισοκράτη, ώστε να επιταχύνουν την γενοκτονία του Έθνους μας, μη κρύβοντας πλέον την απέχθεια και το μίσος τους για ό,τι είναι πρωτογενώς Ελληνικό.

Και επειδή είναι προσβλητικό για τα αγαθά τετράποδα, οι πολιτικοί μας να μας θεωρούν και να μας αποκαλούν «πρόβατα», μιας και αυτά ουδέποτε ψήφισαν τον χασάπη τους, θα ξεκινήσουμε το Νέον Έτος ως Έλληνες.

Το 2023 είναι η υψίστη και οφθαλμοφανώς η τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε πίσω αναίμακτα την Πατρίδα μας. Γυρίζουμε την πλάτη στους προδότες της Μακεδονίας, της Κύπρου, της Βορείου Ηπείρου και των δολοφονημένων (συν)Πατριωτών μας Αριστοτέλη Γκούμα και Κ. Κατσίφα. Απαξιώνουμε τους προδότες των Ιμίων, τους εποικιστές της Ελλάδος, τους διώκτες της Ορθοδοξίας μας. Κι επειδή δεν γίνεται να ζούμε σε μια χώρα που αντανακλά την θέση του συγγραφέως Philip Dick, πως σε μια κοινωνία εγκληματιών, οι αθώοι πάνε στη φυλακή, θα αντιδράσουμε έντιμα και καθοριστικά με την ψήφο μας. Είμαστε Έλληνες και γι’ αυτό θα στηρίξουμε τους Έλληνες.

Καλή Χρονιά και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας και σε όλους τους ΑΘΩΟΥΣ!

 Το 2023 είναι η χρονιά των ΕΛΛΗΝΩΝ!

Δώρα Δάνα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης