Σπυρόπουλος: «Να προστατευθεί η υγεία των στελεχών ΕΔ και ΣΑ από μη ασφαλή εμβόλια»

  21/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης συναγωνιστής Γεώργιος Σπυρόπουλος, κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την παρακάτω μηνυτήρια αναφορά για το θέμα του Covid-19, ζητώντας:

- Να ελεγχθεί το ζήτημα της ασφαλείας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και να προστατευθούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας από την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού.

- Να ελεγχθούν οι ποινικές ευθύνες πολιτικών και μη προσώπων για τα εκατομμύρια ευρώ που η Κυβέρνηση διοχέτευσε στα ΜΜΕ, αντί να τα χρησιμοποιήσει για τη δημιουργία Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας και την χρησιμοποίηση αποτελεσματικών θεραπειών που θα μπορούσαν να σώσουν τη ζωή εκατοντάδων συμπολιτών μας.

Ακολουθεί το κείμενο της καταγγελίας:

«ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,

ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ BIONTECH;

Με την παρακάτω καταγγελία μου και τα επισυναπτόμενα λεγόμενα κορυφαίων Ελλήνων Ιατρών που λειτουργούν ως διευθυντές σε Ελληνικά νοσοκομεία, θέλω να σας καταγγείλω και να διερευνήσετε εσείς οι ίδιοι κατά πόσο είναι αληθή τα λεγόμενα τους και αν υπάρχουν ποινικές και ηθικές ευθύνες ,πολιτικών και μη προσώπων , στην διαχείριση που γίνεται εις ό, τι αφορά την υγειονομική κρίση του covid-19, απέναντι στον Ελληνικό λαό!

Εάν και κατά πόσο έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα εις βάρος μας.

Ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού, έχω γίνει δέκτης χιλιάδων ερωτήσεων που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση εκ μέρους της Κυβέρνησης και των υπευθύνων Ιατρών, της Κρίσης!

1) Ως προς την νομιμότητα της χρηματοδότησης των ΜΜΕ, με εκατομμύρια ευρώ, ακόμα και σε ανύπαρκτα site (υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία) που θα έπρεπε λογικά να χορηγηθούν στην δημιουργία πρώτα ΜΟΝΑΔΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ και μετά κλινών ΜΕΘ!

Αν π.χ. είχαμε ένοπλη σύγκρουση, οι καναλάρχες θα χρηματοδοτούνταν να μας δείχνουν πως καθαρίζουμε τα G3, τα FN και τα M16;

Αλήθεια, λοιπόν, οι συχνότητες δεν ανήκουν στο κράτος και στον Ελληνικό λαό;

Με τι δικαιολογία, σε μια όπως λένε Πανδημία και σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τα ΜΜΕ;

Οι καναλάρχες που έχουν εκκρεμότητες εκατομμυρίων ευρώ (στοιχεία στην διάθεση σας), για ποιο λόγο έλαβαν εκατομμύρια, ενώ αυτοί χρωστούν και τον απλό πολίτη, η τράπεζα και η εφορία του παίρνει το σπίτι και του κόβει τα επιδόματα;

2)Για ποιο λόγο η Ελληνική κυβέρνηση, αρνείται να εισάγει ακόμα και τώρα την θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων, που έχει ήδη πάρει έγκριση από την FDA, χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς στον πρόεδρο TRUMP και χρησιμοποιείται ευρέως πλέον στις ΗΠΑ, ως θεραπεία ανάσχεσης στα πρώιμα και αμέσως επόμενα στάδια της νόσου, γλυτώνοντας τους ασθενείς από το φριχτότατο και επί της ουσίας αναποτελεσματικό μέτρο της διασωλήνωσης!

Ψευδώς μας αναφέρουν ότι είναι "ακριβά".

Η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται. Δημοσιευμένες μελέτες, εξάλλου, δείχνουν ότι το κόστος ενός κρεβατιού ΜΕΘ την ημέρα είναι 500 ευρώ, ενώ η νοσηλεία για τον Covid-19 είναι 10-15 μέρες.

Είναι πιο φθηνή μέθοδος από την διασωλήνωση και βεβαίως είναι και πιο αποτελεσματική, εφόσον οι νεκροί από τις επιπλοκές των υποκειμένων νοσημάτων είναι λιγότεροι και φυσικά το σύστημα υγείας είναι λιγότερο επιβαρυμένο, που αντικατοπτρίζεται σε καλή ψυχολογία στην κοινωνία, μικρότερη οικονομική ζημία εξ αιτίας των lockdown και την χρήση χιλιάδων ΜΕΘ και την μη αναγκαιότητα να χρεωθεί η χώρα εκατομμύρια αμφιβόλου ποιότητας και αποτελεσματικότητας εμβόλια, της pfizer και της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ biontech!

3)Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ελληνική κυβέρνηση προχώρησε σε αγορά κάποιων εκατομμυρίων rapid test, χωρίς να αναρτηθεί στην Διαύγεια, αμφιβόλου αποτελεσματικότητας έναντι των pcr test

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/945941_rapid-test-osmi-neoy-skandaloy-me-tholes-diadikasies-ypsoys-15

Για όλα τα καταγγελλόμενά μου σας προτείνω να καταθέσουν οι κύριοι:

1) Κούβελας Δημήτριος, καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας Α.Π.Θ τηλ. 2310999335

2) Λάμπρος Στέλλας Διευθυντής ΜΕΘ covid 19 Νοσοκομείο Πατρών.

Σας παραθέτω παρακάτω και τις συνεντεύξεις των δύο επιστημόνων και εν τω πεδίω της Μάχης Ιατρών!

Δ. Κούβελας καθηγητής ΑΠΘ

Πότε παίρνει κανείς τα εν λόγω αντισώματα; «Πριν δυσκολέψουν τα πράγματα, κατά τις πρώτες μέρες», αναφέρει ο Δ. Κούβελας στην ΕΦΣΥΝ και συνεχίζει: «Χορηγείται στους ασθενείς που θεωρούμε ότι θα επιδεινωθούν. Είναι αδρανοποιητικά του ιού».

Σύμφωνα με τον FDA, τα αντισώματα έχουν ένδειξη «για την θεραπεία ήπιας έως μέτριας Covid-19 σε ενήλικες και παιδιατρικούς ασθενείς (12 ετών και άνω, που ζυγίζουν τουλάχιστον 40 κιλά) με θετικά αποτελέσματα μοριακού ελέγχου SARS-CoV-2 και που έχουν υψηλό κίνδυνο να προχωρήσουν σε σοβαρό Covid-19. Περιλαμβάνονται οι 65 ετών και άνω ή τα άτομα που έχουν ορισμένες χρόνιες παθήσεις».

Σύμφωνα με τον κ. Κούβελα, η ποσότητα των φαρμάκων είναι επαρκής για την θεραπεία των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία της χώρας, γεγονός που εκτός των άλλων θα μείωνε την πίεση που δέχεται το ΕΣΥ, καθώς η θεραπεία των ασθενών με ήπια-μέτρια συμπτώματα δεν θα μεγάλωνε τις ανάγκες σε μονάδες εντατικής, οι οποίες έχουν καταληφθεί.

Οπότε υπάρχουν δύο φάρμακα, τα οποία έχουν πάρει έγκριση από την Αμερικανική Υπηρεσία και έχουν την δυνατότητα να αδρανοποιούν τον ιό, να θεραπεύουν. Δεν ενδείκνυται στις περιπτώσεις που ο ιός προσβάλλει σοβαρά τον οργανισμό. Ωστόσο, σε μία ήπια ή μέση κατάσταση, πριν δηλαδή διασωληνωθεί ο ασθενής, βοηθούν.

Πώς χορηγείται το φάρμακο σύμφωνα με τον κ. Κούβελα; Με την διαδικασία της αργής ενδοφλέβιας έγχυσης διάρκειας μίας ώρας.

Ανεπιθύμητες ενέργειες; Ηπιες, κυρίως στο σημείο της ένεσης.

Κόστος; Γνωρίζουμε ότι στις ΗΠΑ κοστίζει περίπου 1.200 δολάρια.

Είναι ακριβό; Η ανθρώπινη ζωή δεν αποτιμάται. Δημοσιευμένες μελέτες, εξάλλου, δείχνουν ότι το κόστος ενός κρεβατιού ΜΕΘ την ημέρα είναι 500 ευρώ, ενώ η νοσηλεία για τον Covid-19 είναι 10-15 μέρες.

ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ COVID19 ΠΑΤΡΩΝ Λ. ΣΤΕΛΛΑ

Ο κ. Στέλλας, όπως και οι άλλοι γιατροί της ομάδας του έχουν επιτύχει ένα θεαματικό αποτέλεσμα, το οποίο φαίνεται από τον αριθμό των εξιτηρίων αλλά και από το πολύ χαμηλό ποσοστό θανάτων ανθρώπων που πάσχουν από κορωνοϊό και περνούν την πόρτα του «Αγίου Ανδρέα».

Ο διευθυντής της κλινικής covid του νοσοκομείου της Πάτρας, «Άγιος Ανδρέας», τόνισε στην συνέντευξη του στην εφημερίδα «Νεολόγος των Πατρών» πως οι μισές διασωληνώσεις δεν θα έπρεπε να γίνουν, ενώ υποστήριξε πως πλέον έχουμε «όπλα» για τη μάχη με τον κορωνοϊό, όπως είναι τα μονοκλωνικά αντισώματα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης