Αποικία του Πακιστάν η Ελλάδα με... τις ευλογίες Μηταράκη

Έλληνες  08/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν προλάβει να κοπάσει η φιέστα - εν μέσω υγειονομικής κρίσης- των Πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος την πρωτοχρονιά και την ίδια ώρα που οι Έλληνες γιόρταζαν έγκλειστοι στα σπίτια τους, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, επισκέφθηκε το Ισλαμαμπάντ για να μας ενημερώσει ότι μετατρέπει και επισήμως πια, την χώρα μας, σε Πακιστανικό προτεκτοράτο.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε:

  1. Ξεκινάνε απευθείας πτήσεις Αθήνα-Ισλαμαμπάντ
  2. Στόχος της νέας πολιτικής θα είναι η παροχή βίζας για 5 χρόνια
  3. Οι Πακιστανοί θα μένουν 9 μήνες στην Ελλάδα και 3 μήνες στη χώρα τους

«Ο Υπουργός Ν. Μηταράκης, μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάλεσε τον Πακιστανό Πρωθυπουργό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Ο Υπουργός Μηταράκης εκτίμησε τον παραγωγικό ρόλο της πακιστανικής κοινότητας στην οικονομία της Ελλάδας και περιέγραψε επίσης το προτεινόμενο σχέδιο για νόμιμους διαύλους μετανάστευσης μεταξύ των δύο χωρών!

Το Πακιστάν και η Ελληνική Δημοκρατία έχουν φιλικές σχέσεις. Μια ισχυρή πακιστανική διασπορά άνω των 60.000 είναι μια σημαντική οικονομική και πολιτιστική γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών. Η επίσκεψη θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών συνεργασίας μεταξύ Πακιστάν και Ελλάδας»!

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το Πακιστάν ουδέποτε είχε φιλικές διαθέσεις απέναντι στην χώρα μας, όντας ένας δορυφόρος της Τουρκίας στην περιοχή, η δέσμη μέτρων που ανακοινώθηκε όχι μόνο θα ελαττώσει την ροή των παράνομων μεταναστών αλλά θα την ενισχύσει περαιτέρω. Ούτε λόγος βεβαίως για το νούμερο των 60.000 που αναφέρθηκε παραπάνω, καθώς υπάρχει υπο-καταγραφή των αλλοδαπών που εισέρχονται παράνομα στην χώρα -με πολλούς μάλιστα να δηλώνουν και άλλη εθνικότητα- με τις πιο μετριοπαθείς εκτιμήσεις να μιλάνε για πάνω από 300.000 που διαβιούν αυτή την στιγμή στην πατρίδα μας.

Επίσης, απέκρυψε ο Υπουργός Μηταράκης να αναφερθεί και στην αντιστοιχία εγκλήματος/εθνικότητας, εκεί που Αφγανοί και Πακιστανοί βρίσκονται με διαφορά στην πρώτη θέση.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει εκπονήσει ένα πληρέστατο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της ασύμμετρης απειλής που ακούει στο όνομα λαθρομετανάστευση και μεταξύ άλλων αναφέρει:

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ

Ακολουθώντας την αποτελεσματική στρατηγική της Ουγγαρίας, θα εφαρμόσουμε σειρά μέτρων που κρίθηκαν άκρως αποτελεσματικά για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορά μας. Καταρχήν θα επεκταθεί άμεσα ο φράχτης στον Έβρο, ώστε να καλύπτει όλες τις πύλες εισόδου, εκεί όπου το υδάτινο στοιχείο δεν αποτελεί εμπόδιο για τους λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση Όρμπαν ύψωσε πραγματικό τείχος στα νότια σύνορα της χώρας, με φράχτη και μεγάφωνα που καθ' όλο το 24ωρο εκπέμπουν μηνύματα σε δεκάδες γλώσσες, με αυστηρές προειδοποιήσεις για τους λαθρομετανάστες.

ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ

Αφού κλείσουν τα σύνορα και απαλλαγούμε από παράνομες δραστηριότητες εκ μέρους ΜΚΟ, η καταστολή της λαθρομετανάστευσης θα ολοκληρωθεί με την εφαρμογή του νόμου περί απελάσεως των παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Θα εφαρμοστεί Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο με αντίστροφη Διακλαδικότητα, στο οποίο θα παίξει καίριο ρόλο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. 

Περισσότερα για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης εδώ: https://ellhnes.net/thesh/lathrometanasteysi/

*με πληροφορίες απο newsbreak.gr


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης