Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Pronews για τη μετατροπή της Αθήνας σε Καμπούλ! Η απάντησή μας μέσω του Κυβερνητικού Προγράμματος!

Έλληνες  04/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σ’ ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ προχώρησε το ιστολόγιο pronews σχετικά με την κόλαση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας με τους μετανάστες και την μετατροπή της πρωτεύουσας της Ελλάδας σε… Καμπούλ.

Όπως αναφέρεται: «Περπατήσαμε στις πολύπαθες γειτονιές του κέντρου, τα περίφημα "κατεχόμενα" και συνομιλήσαμε με τους κατοίκους αυτών των άλλοτε όμορφων αστικών γειτονιών. Πρόκειται  για το έκτο Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηνών που περιλαμβάνει τις γειτονιές των Πατησίων και της Κυψέλης. Κάποτε, όχι πολύ μακριά πίσω, αυτές οι περιοχές ήταν γεμάτες Έλληνες κατοίκους, οικογενειάρχες, της άλλοτε κραταιάς μεσαίας τάξης της χώρας. Οι δρόμοι ήταν γεμάτοι όμορφες, φροντισμένες  πολυκατοικίες και μαγαζιά που θεωρούνταν καλά και ακριβά. Η κατάσταση άρχισε να αλλάζει σταδιακά στα μέσα της δεκαετίας του 90 αλλά κανείς τότε δεν μπορούσε να υποψιαστεί, ούτε καν να φανταστεί την μορφή και την έκταση της επέλασης των αλλοδαπών (η οποία συνεχίζεται στους ίδιους ρυθμούς) που είκοσι χρόνια μετά, θα καταλάμβανε αυτές τις άλλοτε όμορφες  και νυκοκοιρεμένες περιοχές. Σήμερα περπατώντας κανείς στην Πλατεία Βικτωρίας, στην Πλατεία Αμερικής, στην Φωκίωνος, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, συναντάει μόνο εγκατάλειψη, κτίρια παρατημένα με προσόψεις βρώμικες ,συνθήματα και αφίσες κομμάτων στους τοίχους, μαγαζιά με ξένες επιγραφές, πρόσωπα σκυφτά, ανθρώπους βιαστικούς, βλέμματα εχθρικά».

Για να διαβάσετε ολόκληρο το ρεπορτάζ πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1022125_ellines-katoikoi-toy-kentroy-skopimos-o-epoikismos-kratos-mas-paratise-oi

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την απαλλαγή της Ελλάδας από τον μείζονα κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης. Στην παρούσα ενότητα αναφερόμαστε στα μέτρα που θα λάβουμε άμεσα ως εθνική κυβέρνηση, για την πάταξη της πλέον επικίνδυνης πληγής για την Πατρίδα μας. Για το πλήρες σχέδιο των ΕΛΛΗΝΩΝ, μπορείτε να διαβάσετε την Ενότητα «Λαθρομετανάστευση» στο Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης