ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Οι Έλληνες ομογενείς είναι τα εξ αίματος αδέρφια μας, που εκπροσωπούν τον Ελληνισμό εκτός συνόρων. Εδώ και αιώνες έχουν μοχθήσει, έχουν δημιουργήσει και έχουν διαπρέψει σε όλους τους τομείς της Επιστήμης, του Πολιτισμού και της επιχειρηματικότητας σε όλες τις προηγμένες χώρες του πλανήτη.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αναγνωρίζουν την προσφορά της ομογένειας στην προβολή της εθνικής μας ταυτότητας σε κάθε γωνιά της γης. Για τον λόγο αυτό μετέχουν στην ηγετική ομάδα του κόμματός μας διαπρεπείς Έλληνες που ζουν και δημιουργούν στο εξωτερικό, διδάσκουν σε μεγάλα ξένα πανεπιστήμια και ύψωναν ψηλά την σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Αυστραλία.

Με την επιβολή του μνημονίου και την φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, πάνω από μισό  εκατομμύριο συμπατριώτες μας αναγκάστηκαν βιαίως να μεταναστεύσουν. Έτσι η Πατρίδα μας έχασε ένα εξαιρετικά ενεργό τμήμα του εργατικού και επιστημονικού της δυναμικού. Οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ έφεραν στην θέση αυτών των Ελλήνων, ένα πολύ υψηλό αριθμό αλλοδαπών, που δεν πληρούν τα νόμιμα κριτήρια παραμονής και εργασίας στην Ελλάδα.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έχουν θέσει ως πρωταρχικό τους σκοπό την διασφάλιση των συνθηκών ευημερίας και υψηλής απορρόφησης στην αγορά εργασίας, καθώς και νέων ευκαιριών για παραγωγούς και επιχειρηματίες ώστε όλοι οι Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό να επιστρέψουν στην Πατρίδα μας.

Στόχος μας το ελληνικό κράτος να αγκαλιάσει τους απανταχού συνέλληνες. Οι ομογενείς μας να μετέχουν ενεργά και μέσω της ψήφου τους στην πολιτική ζωή της χώρας. Ταυτόχρονα να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους - διότι ο Ελληνισμός εκτός συνόρων διαθέτει μεγάλες δυνάμεις - στην ανάπτυξη και την ευημερία της Πατρίδας μας:

  • Δικαίωμα ψήφου σε όλους τους ομογενείς μας
  • Ειδικό ταμείο έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τους Έλληνες όλης της γης για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας μας
  • Ενεργοποίηση του ελληνικού λόμπυ στις ΗΠΑ (και σε λοιπά ισχυρά κράτη) υπό την υψηλή εποπτεία ελληνικών υπηρεσιών για την προώθηση της εθνικής μας πολιτικής διεθνώς.
  • Ειδική Ομάδα Δράσης από Ομογενείς μας που διαπρέπουν στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού και στις εταιρείες που κυριαρχούν στη διεθνή αγορά, με στόχο την ανάπτυξη της χώρας μας στους τομείς της Έρευνας και της Βιομηχανίας

Προτάσεις για να μπορούν να ψηφίζουν οι ομογενείς

  • Επιστολική ψήφος 
  • Ειδική ψηφιακή πλατφόρμα (με υψηλή ασφάλεια δεδομένων αλλά και ψηφιακή αναγνώριση και επιβεβαίωση του εκλογέα μέσω κάμερας) 
  • Ειδική Εφαρμογή στο κινητό/τάμπλετ (επικουρική λειτουργία με την ψηφιακή πλατφόρμα και λειτουργία με ψηφιακό δακτυλικό αποτύπωμα ή αναγνώριση στην κάμερα) 
  • Κάλπες στις πρεσβείες και σε άλλους χώρους όταν είναι μακριά από τη πρεσβεία

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία

ΥΓΕΙΑ

Υγεία

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημογραφικό

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κοινωνικό Κράτος

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξωτερική Πολιτική

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Εθνική Άμυνα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εσωτερική Ασφάλεια

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Λαθρομετανάστευση

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Πρωτογενής Τομέας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ναυτιλία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργειακή Πολιτική

ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

ΠΑΙΔΕΙΑ

Παιδεία

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ορθοδοξία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικαιοσύνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

Πολιτική Κάθαρση

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ομογένεια

ΜΜΕ

ΜΜΕ

ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ