ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Οι βασικές αρχές των ΕΛΛΗΝΩΝ για το μείζον ζήτημα της Θρησκείας και του Ελληνικού Έθνους -  Κράτους και την αντιμετώπιση των μεγάλων απειλών της παγκοσμιοποίησης και της βίαιης ισλαμοποίησης συνοψίζονται στις παρακάτω προτάσεις:

  • Η Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη αποτελεί στήριγμα και πυλώνα του Ελληνικού Έθνους
  • Απορρίπτουμε κάθε συζήτηση περί διαχωρισμού Εκκλησίας και Κράτους, που στοχεύει στην αμφισβήτηση των Οραμάτων και της Πίστεως των Αγωνιστών του 1821
  • Εφαρμόζουμε την αρχή της αμοιβαιότητας, που αποτελεί βασική αρχή στις διεθνείς σχέσεις: Όσες Ελληνορθόδοξες εκκλησίες λειτουργούν στην Σαουδική Αραβία, τόσα ισλαμικά τεμένη θα λειτουργήσουν και στη χώρα μας.

Βιώνουμε πρωτοφανή γεγονότα, που προσομοιάζουν πλέον με διωγμούς της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης. Η φιλελεύθερη και οικουμενιστική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με πρόσχημα τον κορωνοϊό, καταδίωξε τους Ιερείς μας, σφράγισέ τις Εκκλησίες μας και απαγόρευσε τις Λιτανείες και τα Ιερά Μυστήρια. Στο κόστος δεν ήταν η βελτίωση της υγειονομικής κατάστασης, καθώς την ίδια στιγμή επέτρεπε συγκεντρώσεις και πορείες κομμουνιστών, απίστευτο συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία ισλαμιστών και λοιπών λαθρομεταναστών στο κέντρο των μεγάλων πόλεων. Πάγιος σκοπός όλων των κυβερνήσεων, φιλελεύθερων και αριστερών, είναι να πλήξουν την Ορθοδοξία, γιατί αποτελεί συνεκτικό δεσμό του Ελληνικού Έθνους. Είμαστε ένα από τα τελευταία Θρησκευτικώς ομογενή Κράτη και οι εχθροί της Ελλάδος αγωνίζονται να ανατρέψουν αυτή την πραγματικότητα.

Με βάση το παραπάνω χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ΕΛΛΗΝΕΣ συνέταξαν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα με στόχο την προστασία της Ορθόδοξης Χριστιανικής Πίστης. Οι αγωνιστές του 1821 δεν θυσιάστηκαν για την δημιουργία ενός Κράτους κοσμικού, άλλα ενός Κράτους Πιστού στο όνομα της Αγίας Τριάδος. Αυτή την ιερή παράδοση έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε σήμερα και να μεταλαμπαδεύσουμε στις επόμενες γενιές. Πιστοί στο δρόμο που χάραξε ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος: 

  • Στοχεύουμε στην επιστροφή της Ελληνικής Νεολαίας στην οδό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. 
  • Πιστεύουμε στην κοινή δράση Εκκλησίας και Πολιτείας για την διάσωση του Ελληνικού Έθνους. 
  • Υποστηρίζουμε το θεάρεστο έργο της φιλανθρωπίας. 
  • Προωθούμε την αναβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών στην εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων, που εντέχνως στοχοποιήθηκε από τους φορείς της παγκοσμιοποίησης. 
  • Επιδιώκουμε την επαναφορά του νόμου περί βλασφημίας που η κατάργησή του νομιμοποίησε την προσβολή του θρησκευτικού μας αισθήματος. 
  • Αγωνιζόμαστε για την διάσωση της κιβωτού της Ορθοδοξίας, που διέσωσε τον Ελληνισμό στα σκληρά χρόνια της ισλαμικής κατοχής.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία

ΥΓΕΙΑ

Υγεία

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημογραφικό

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κοινωνικό Κράτος

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξωτερική Πολιτική

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Εθνική Άμυνα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εσωτερική Ασφάλεια

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Λαθρομετανάστευση

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Πρωτογενής Τομέας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ναυτιλία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργειακή Πολιτική

ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

ΠΑΙΔΕΙΑ

Παιδεία

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ορθοδοξία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικαιοσύνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

Πολιτική Κάθαρση

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ομογένεια

ΜΜΕ

ΜΜΕ

ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ